Kızılay’dan ADM’ye Plaket

Kurumsal sosyal sorumluluk projelerinde süreklilik konusunda büyük bir hassasiyet gösteren ADM Elektrik Dağıtım A.Ş. şirket bünyesinde üç ayda bir düzenlediği kan bağışı kampanyası ile Kızılay’ın daimi gönüllü kan...

Kızılay’dan ADM’ye Plaket

Kurumsal sosyal sorumluluk projelerinde süreklilik konusunda büyük bir hassasiyet gösteren ADM Elektrik Dağıtım A.Ş. şirket bünyesinde üç ayda bir düzenlediği kan bağışı kampanyası ile Kızılay’ın daimi gönüllü kan bağışçıları listesinde yer almaya devam ediyor.

Kurum kültürünün bir yansıması olarak hizmet bölgesinde çevre, kültür, sanat ve eğitim alanlarında yapmış olduğu kurumsal sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren ADM Elektrik Dağıtım, sağlık alanında yapmış olduğu kampanyalarla da örnek olmaya devam ediyor. Gerçekleştirmiş olduğu projelerde süreklilik konusunda büyük bir hassasiyet gösteren ADM Elektrik Dağıtım, üç ayda bir yapmış olduğu kan bağışı kampanyalarıyla Kızılay’ın daimi bağışçılarından biri olmanın gururunu yaşıyor. 14 Haziran Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü kapsamında her yıl Kızılay tarafından düzenlenen etkinlikte Denizli’deki gönüllü kan bağışçıları ve destek veren kurumlara madalya ve plaket takdim ediliyor. Törende olmaktan ve ödülü almaktan dolayı gurur duyduğunu belirten ADM Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Mesut Güzel’e, desteklerinden dolayı teşekkür plaketi Vali Yardımcısı Ali Cergibozan tarafından verilirken, etkinlik kapsamında destek veren kurum ve kuruluşlara plaket, gönüllü bağışçılara 975 adet bronz, 79 adet gümüş ve 26 adet altın madalya takdim edildi.

Bu haber toplam 43 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.