Kızılay Vekaleten kurban kesecek

Kızılay Milas Şube Başkanı Nuri Dinçsoy Kızılay’ın Vekaleten ‘Kurban Kampanyası’ ile ilgili açıklama yaparak Milaslı vatandaşlardan destek beklediklerini söyledi.Türkiye Kızılay Derneği Milas Şube Başkanı Nuri Dinçsoy,...

Kızılay Vekaleten kurban kesecek

Kızılay Milas Şube Başkanı Nuri Dinçsoy Kızılay’ın Vekaleten ‘Kurban Kampanyası’ ile ilgili açıklama yaparak Milaslı vatandaşlardan destek beklediklerini söyledi.

Türkiye Kızılay Derneği Milas Şube Başkanı Nuri Dinçsoy, Bağış yapacak vatandaşlara Kızılay Şubesi’nde gerekli bilgilerin verileceğini belirterek “2012 yılı Kurban Bayramı’nda Türk Kızılay’ı kurumsal kimliğinin getirdiği farklılıklarla, vatandaşlarımızın kurban vecibelerini İslami usul ve kurallara uygun, hijyenik şartlarda yerine ulaştırılmasını sağlamak için yönetim kurulu genel merkezce kurban kampanyası düzenlemiştir. Bu çerçevede Türk Kızılay’ının hizmet anlayışı ve farklılığı da ön plana alınarak kampanya çerçevesinde kurban vekâleti kabul edilecek ve etlerin tamamı 800 gr konserve yaptırılarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza şubeler aracılığıyla dağıtılacaktır. Bağış yapacak vatandaşlarımız Milas Kızılay şubemize müracaatlarında gerekli bilgi verilecektir” dedi.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.