Kızılay Ramazan’da da sevindiriyor

Türk Kızılayı Muğla Şubesi her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan Ayında “Bazı Şeyler Gönülden Kopmalı” sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında ihtiyaç sahiplerini sevindiriyor.Kampanya kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara...

Kızılay Ramazan’da da sevindiriyor

Türk Kızılayı Muğla Şubesi her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan Ayında “Bazı Şeyler Gönülden Kopmalı” sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında ihtiyaç sahiplerini sevindiriyor.

Kampanya kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara Gıda Kolisi ulaştıran Türk Kızılayı Muğla Şubesi, bu yılda ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor. Muğla Kipa Mağazasında 11:30-20:30 saatleri arasında hayırsever vatandaşların bağışları kabul ediliyor.

Kampanyada Muğla Kipa tarafından özenle hazırlanmış, 24.90 TL den 59.90 TL ye kadar 4 ayrı pakette yardım kolilerinin satışa sunulduğunu belirten Şube Başkanı Bülent Karakuş; “Hayırsever vatandaşlarımız alışveriş yaptıkları sırada bu paketlerden birisini alıp, ücretini mağazaya ödedikten sonra Gıda Kolisini mağazada bulunan Kızılay standına teslim ediyor. Stantta bulunan Kızılay görevlisi paketleri makbuz keserek teslim alırken hayırsever vatandaşımıza da teşekkür belgesini takdim ediyor. Siz hayırsever vatandaşlarımızın bağışları ile toplanan Gıda Kolileri Şube Başkanlığımız tarafından gerçek ihtiyaç sahiplerine bizzat ulaştırılıyor. Bu yılda Türk Kızılayı Muğla Şube Başkanlığı olarak yürüttüğümüz kampanyamızda Alan El ile Veren Eli birleştirmenin mutluluğu içersindeyiz. Duyarlı halkımızın gıda koli bağışlarını bekliyoruz.” Dedi.

Ayrıca Türk Kızılayı Muğla Şube Başkanlığımızdan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere 08:00-18:00 saatleri arasında Fitre, Zekat ve Fidye bağışları kabul ediliyor.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.