Kızalyaka Kavşağına alt geçit

Sık sık kazaların yaşandığı Kızılyaka Kavşağına üst geçit yapılıyor. Vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla yola çıkan AK Parti Muğla milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden, Muğla genelindeki sorunları küçük-büyük...

Kızalyaka Kavşağına alt geçit

Sık sık kazaların yaşandığı Kızılyaka Kavşağına üst geçit yapılıyor. Vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla yola çıkan AK Parti Muğla milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden, Muğla genelindeki sorunları küçük-büyük demeden çözmeye devam ediyorlar.

Vatandaşlardan gelen haklı talepleri tek tek değerlendiren ve belli bir takvim çerçevesinde gerekli adımları atan milletvekilleri sorunları tek tek çözüyorlar. Gerek yerelde yaptıkları fikir alışverişleri ve gerekse Ankara’da yapılan bürokratik görüşmeler sonuçlarını veriyor.

Ula’ya bağlı Kızılyaka köyünün altgeçit sorunu da çözülüyor. Muğla-Fethiye duble karayolunun hizmete girmesinden sonra, yol köyü ikiye ayırmış ve yerleşim alanıyla tarım alanları yolun ayrı taraflarında kalmıştı. Hayvanları karşıya geçirirken sıkıntı yaşayan köylü, imza toplayarak altgeçit yapılması talebinde bulundu. Ali Boğa’ya müracaat eden Kızılyaka köylüleri sonunda sorunlarını çözdüler. Önce köyde ilgili bölgede bizzat inceleme yapan Ali Boğa, daha sonra Yüksel Özden’le birlikte Karayolları İzmir Bölge Müdürlüğü ile 2.5 m eninde 2 m yüksekliğinde bir alt geçit yapılması konusunda mutabakat sağladı. İnşaatına başlanan alt geçidin bir ay içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Kızılyaka Muhtarı Orhan Bacakoğlu, “Yapılan bu hizmete katkılarından dolayı köylü adına milletvekilimiz Ali Boğa’ya çok teşekkür ediyorum. Kendileri ara vermeden meseleyle ilgilendiler. Ak Parti İlçe Başkanı sayın Servet Aydınlıoğlu sorunumuzu iletti. Hayvanlarımızı karşıya geçirirken hep tehlike yaşıyorduk. Şimdi rahatlayacağız. Köylümüz çok memnun. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.