Kitap ve Serginin gelirleri teslim edildi

14-15 Ekim 2016 tarihlerinde Menteşe Belediyesi İskender Alper Kültür Merkezinde düzenlenen Şiirlerin ve Fotoğrafların Kardeşliği adlı imza günü ve sergiden elde edilen gelir Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine...

Kitap ve Serginin gelirleri teslim edildi

14-15 Ekim 2016 tarihlerinde Menteşe Belediyesi İskender Alper Kültür Merkezinde düzenlenen Şiirlerin ve Fotoğrafların Kardeşliği adlı imza günü ve sergiden elde edilen gelir Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine teslim edildi.

Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, İl Jandarma Alay Komutanı Jand. Alb. Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş,MUTSO Başkanı Bülent Karakuş sivil toplum ve meslek odaları temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler ve çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte Gazeteci Hüseyin Atılgan Kapı adlı kitabını imzalarken, Fotoğraf Sanatçısı Yerkesik Eski Belediye Başkanı Mustafa Karadağ da empresyonist tarzdaki fotoğraflarını sergilemişti.

Katip ve sergiden elde edilen gelir Hüseyin Atılgan ve Mustafa Karadağ tarafından Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı şehit babası Mehmet Akkuş ve dernek yönetimine teslim edildi.

Atılgan ve Karadağ, etkinliğe katılım gösteren ve katkı sunan bütün kurum, kuruluş ve vatandaşlara teşekkür ederken, bu gibi etkinlikleri sürekli hale getireceklerini açıkladılar.

Dernek Başkanı Mehmet Akkuş ise Atılgan ve Karadağ ile birlikte kendilerini böylesine anlamlı bir etkinlikte yalnız bırakmayan herkese şükran duyduklarını ifade etti.

Bu haber toplam 129 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.