Kırkan’dan Muğlaspor’a destek

Geçmiş yıllarda değişik aralıklarda iki dönem Muğlaspor Kulüp Başkanlığı yapan ve takımı iki kez şampiyonluğa ulaştıran Özer Kırkan, Pazar günü başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig ikinci yarı maçları öncesi Muğlasporlu...

Kırkan’dan Muğlaspor’a destek

Geçmiş yıllarda değişik aralıklarda iki dönem Muğlaspor Kulüp Başkanlığı yapan ve takımı iki kez şampiyonluğa ulaştıran Özer Kırkan, Pazar günü başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig ikinci yarı maçları öncesi Muğlasporlu teknik kadro ve futbolculara destek yemeği verdi. Muğlaspor Kulüp Başkanı Eminer İçten’in de katıldığı yemekte eski başkan Kırkan futbolculara Bodrum maçı için prim sözü verdi.

Muğlaspor Kulübü Eski Başkanlarından Özer Kırkan Pazar günü oynanacak olan Bodrum maçı öncesi takıma destek yemeği düzenledi. Altınkalp Restoranda gerçekleşen yemeğe Kulüp Başkanı Eminer İçten, eski Kulüp Başkanı Özer Kırkan, yönetim kurulu üyeleri, teknik kadro ve futbolcular katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte konuşan Kulüp Başkanı Emine İçten yemek ve destek için eski başkan Özer Kırkan’a teşekkür etti. Başkan İçten, ‘ Göreve geldiğim 2011 yılından bu yana en çok özlediğim sahneyi bu akşam takıma yaşatan Eski Başkan Özer Bey’e kulübüm adına çok teşekkür ediyorum. Kulübümüz Muğla’dan yeterince destek göremiyor. 31 aydan bu yana başkanlık yapıyorum, işadamı Suat Uzar dışında ilk defa bir Muğlaspor aşığı bir isim olan eski başkanımız Özer Bey takıma böyle bir destek yemeği düzenledi. İnşallah Özer Başkanımın bu anlamlı desteği herkese örnek olur. Bizim Muğlaspor olarak sevgiye ve paylaşmaya ihtiyacımız var. Muğlalılar bu sevgiyi bizlere gösterirlerse bu kadronun elde edemeyeceği başarı yok’ diye konuştu.

Muğlaspor’un kendisi için bir aşk olduğunu ve Muğlaspor’a destek vermekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Eski Kulüp Başkanı Özer Kırkan, bu hafta sonu oynanacak olan zorlu Bodrum maçında takıma prim sözü verdi. Takımdaki genç kadronun gözlerinin parladığını belirten eski Başkan Kırkan, ‘Yemeğe katılımlarından dolayı Kulüp Başkanımız Eminer Bey’e, yönetim kurulu üyelerimize, teknik kadro ve futbolcularımıza çok teşekkür ediyorum. Bu hafta sonu oynayacağımız Bodrum maçı camiamız için çok önemli. Bodrum maçı için teknik heyetimizin belirleyeceği primi sizlere vaat ediyorum. Ben bir Muğlalı ve Muğlaspor aşığı olarak her zaman yönetimin yanında olduğumu her fırsatta dile getiriyorum. Bundan sonrada sıhhatim el verdiği müddetçe kulübümüze destek vermeye devam edeceğim’ dedi.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.