Kırık Köprü imza günüyle tanıtıldı

Aynı zamanda şair olun Yatağan Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hasan Öztürk tarafından yazılan ‘Kırık Köprü’ Şiir kitabı imza günüyle tanıtılıp satışa sunuldu. 10 liradan satılan kitapların geliri Çocuk Esirgeme...

Kırık Köprü imza günüyle tanıtıldı

Aynı zamanda şair olun Yatağan Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hasan Öztürk tarafından yazılan ‘Kırık Köprü’ Şiir kitabı imza günüyle tanıtılıp satışa sunuldu. 10 liradan satılan kitapların geliri Çocuk Esirgeme Kurumuna bağışlanacak.

Yatağan Belediyesi Sinema Salonunda düzenlenen imza gününde konuşan Hasan Öztürk; “Hep hayalimde bir şiir kitabı çıkarmak vardı bu hayalim gerçek oldu. Bana destek olan Belediye Başkanım H. Haşmet Işık’a ve tüm emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Törende konuşan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık ise şunları söyledi: “Herkes şiir yazamaz şiiri hissi olanlar yazar. Sanata önem verirsek aydınlık Atatürkçü Türkiye olur, karanlığa değil aydınlığa gider. Sanata her zaman önem verilmelidir. Ben Hasan kardeşime şiir kitabından dolayı kutluyorum gelirini Çocuk Esirgeme Kurumuna bağışlayacağı için da gurur duyuyorum.”

Başkan Işık 10 adette kitap satın alarak imzalattı. Törene siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş ilgi gösterdi.

Bu haber toplam 206 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.