Kimse Yok Mu’dan öğrencilere hediye

Kimse Yok Mu Derneği Muğla Şubesi, Göktepe Şehit Jandarma Uzman Çavuş Berkan Şara İlk ve Ortaokulundaki öğrencilere karne hediyesi dağıttı.Kimse Yok Mu Derneği Muğla Şubesi gönüllüleriyle birlikte Muğla’ya bağlı Göktepe...

Kimse Yok Mu’dan öğrencilere hediye

Kimse Yok Mu Derneği Muğla Şubesi, Göktepe Şehit Jandarma Uzman Çavuş Berkan Şara İlk ve Ortaokulundaki öğrencilere karne hediyesi dağıttı.

Kimse Yok Mu Derneği Muğla Şubesi gönüllüleriyle birlikte Muğla’ya bağlı Göktepe köyündeki Şehit Jandarma Uzman Çavuş Berkan Şara İlkokulu ve Ortaokulundaki öğrencilerle karne heyecanını yaşadı.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Berkan Şara Ortaokulu’nda görev yapan, aynı zamanda Kimse Yok mu Derneği gönüllüsü olan Yasemin Erdoğan dernek yetkilileri ile görüşüp görev yaptığı okula kırtasiye yardımı yapılmasını istedi. Daha sonra, dernek tarafından karne haftası nda öğrencilere “Karne Hediyesi” verilmesine karar verildi. Okul İdaresinden izin alınarak tüm okulun sınıf sınıf mevcudu alındı. Kimse Yok Mu gönüllüleri tarafından öğrencilere oyuncak ve kırtasiye seti hazırlandı. Karne günü, hazırlanan hediye paketleri öğrencilere verildi.

Sosyal Bilgiler Öğretmeni Yasemin Erdoğan“Öğrencilerimize böyle bir heyecen ve sevinci yaşattıkları için Kimse Yok Mu Derneğimize yetkililerine ve gönüllülerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Kimse Yok Mu Derneği Muğla Şube Müdürü Sertan Acar da “Öğrencilerin karne heyecanına ortak olmak çok güzel bir duygu. Böyle bir faaliyette bize destek olan tüm gönüllülerimize ve okul idaremize, öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.