Kimse Yok Mu Derneği’nin 33. Şubesi açıldı

Muğla’da faaliyete geçen Kimse Yok Mu İyilik Merkezi’nin açılış törenine AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, Vali Yardımcısı Salih Gürhan, Kimse Yok Mu Derneği Genel Başkanı Ünal Öztürk, AK Parti İl Başkanı...

Kimse Yok Mu Derneği’nin 33. Şubesi açıldı

Muğla’da faaliyete geçen Kimse Yok Mu İyilik Merkezi’nin açılış törenine AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, Vali Yardımcısı Salih Gürhan, Kimse Yok Mu Derneği Genel Başkanı Ünal Öztürk, AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kimse Yok Mu Derneği Genel Başkanı Ünal Öztürk yaptığı açılış konuşmasında din, dil, ırk ayrımı yapmadan Suriye’den Mali’ye, Endonezya’dan Filistin’e, dünyada 97 ülkeye ve Türkiye’nin dört bir köşesindeki ihtiyaç sahibi insanlara yardım eli uzatmaya devam ettiklerini söyledi.

Kimse Yok Mu Derneği’nin, dünyanın neresinde olursa olsun yardım eli uzatmayı kendine amaç edindiğini dile getiren Öztürk, bugün Muğla’da iyilik için bir adım daha attıklarını ifade etti. Öztürk, açılışı yapılan Muğla Şubesiyle birlikte, şube sayılarını 33’e yükselttiklerini söyledi.

AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden ise dünyanın neresine giderseniz gidin insanların Türkiye’den yardım beklediğini vurgulayarak, “Türkiye’den medet umuyorlar. Doğu Timur’a gittiğimde bana ‘Türk insanın yardım severliğinden, Türk insanın yardım anlayışından, Türk devletinin Somali’deki yardım faaliyetlerinden çok etkilendik’ dediler. Bunu da dünyanın her tarafında anlatıyorlar. Böylesine yardım kuruluşlarının varlığı önemli. Dinimizde veren el alan elden üstündür. Buranın daha çok yardıma ihtiyaç duyan insanların gelip her türlü ihtiyaçlarını karşılayan bir yer olmasını canı gönülden istiyorum ama daha büyük arzum, insanlarımızın gelip buraya ihtiyaç duyulan malzemeleri karşılamasıdır. Emeği geçen herkesi kutluyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.