“ Kimse bizi katil avına çıkartmasın”

Büyük Birlik Partisi Kurucu Lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünün hala aydınlatılamamasına tepki gösteren BBP Muğla İl Başkanı Harun Akın, “ And içtik katiller hesap verecek. Biz üşüdük ama siz sıcak yataklarınızda...

“ Kimse bizi katil avına çıkartmasın”

Büyük Birlik Partisi Kurucu Lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünün hala aydınlatılamamasına tepki gösteren BBP Muğla İl Başkanı Harun Akın, “ And içtik katiller hesap verecek. Biz üşüdük ama siz sıcak yataklarınızda yatamayacaksınız donacaksınız. Kimse bizi katil avına çıkarmasın” dedi.

Büyük Birlik Partisi kurucu lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun 25 Mart 2009 tarihinde bindiği helikopterin düşmesi sonucu gerçekleşen ölümünün üzerindeki sır perdesi hala aralanamazken kamuoyu ve BBP’lilerin iddiaları geçerliliğini koruyor.

Liderlerinin suikaste kurban gittiğini tekrarlayan BBP Muğla İl Başkanı Harun Akın, olayın hala aydınlatılamamasına sert tepki gösterirken, “ Biz üşüdük. Bu suikastin katillerine sesleniyoruz, siz sıcak evlerinizde rahat yatamayacaksınız. And içtik katiller hesap verecek. Kimse bizi katil avına çıkartmasın” dedi.

Akın; “ Bu olayla  ilgili olarak ilgili bakanlar suikast  değil kaza  der iken, Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, helikopterin olay anında kaybolan cihazlarıyla ilgili “cihazları keçiler yemedi” açıklamasında bulundu. Bu açıklamanın ardından Muhsin başkanımızın katillerinin bulunması yolunda en ufak adım dahi atılmazken, tepkimizi göstermek için bir faaliyet yaptığımızda da tabiri caizse gazımızı almaya çalıştılar. Teknolojinin çok ileri düzeyde olduğu bu global devirde, teknolojik aletler Muhsin başkan ve arkadaşlarına mı kör ve sağır bıraktırıldı.olay anındaki cihazların yok oluşu, reisimizin saatlerce ve hatta günlerce bulunamayışı bir tarafa bırakalım.

Peki neden 5 yıldır olay aydınlatılamadı ? Devlet malının yetim malından farkı yoktur felsefesi ile hareket eden ve cananını canından öte bilen anne ve baba ve hayatını bu uğurda terkedebilecek olan Alperenlere neden kulak verilmiyor ?

Eğer bu adaletsizlik ve hukuksuzluğa bir son verilmeyip Muhsin başkanımız ve arkadaşlarına yapılan suikast aydınlatılmazsa en kısa sürede biz kendi yöntemlerimiz ile olayın içine gireriz ve neticelerini  tahmin bile edemezsiniz. Bunun da müsebbebi, devletin başında bulunan hükümettir. Ülkenin itibarını hükümetten geri istiyoruz aksi halde devletimiz bu olayı aydınlatamadığı için itibarsızlaştırılmıştır. Ve buradan alperenler olarak sesleniyoruz.And içtik katiller hesap verecek.” Dedi.

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.