Kılıçdaroğlu Muğla’ya geliyor

27 Nisan’da Muğla’ya gelecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gelişi ile ilgili olarak CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk parti il binasında basın toplantısı yaptı. Toplantıya CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr....

Kılıçdaroğlu Muğla’ya geliyor

27 Nisan’da Muğla’ya gelecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gelişi ile ilgili olarak CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk parti il binasında basın toplantısı yaptı. Toplantıya CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Başkanları, belediye başkanları ve İl Genel Meclis Başkanı ile İl Genel Meclis üyeleri katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kıçıldaroğlu’nun ziyaretinin iki gün planlandığını söyleyen CHP İl Başkanı Öztürk, yoğun Türkiye gündemi nedeyile Kılıçdaroğlu’nun bir günlüğüne Muğla’ya geleceğini söyledi. Öztürk, “Sayın Genel Başkanımız Milas’tan başlayacağı Muğla ziyaretini Muğla Merkezde tamamlayacak. Partili belediyelerimizde temel atma ve açılışlar yapacak. İlk durak Milas’tan sonra Yatağan’da restore edilerek Kültür Merkezi haline getirilen tarihi evin açılışından sonra Muğla Belediyesi tarafından yaptırılan Atıksu Arıtma tesislerinin açılışı yapılacak” şeklinde konuştu.

Basın toplantısında söz alan Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, arıtma tesislerinin ruhsatsız olduğu iddiaları üzerine “Bu dedikoduları üretenler, kara politika üretiyorlar. Yapılanları kötüleyerek bir yere varılmaz. Ne yazik ki, onlar yine üzülecekler. Yine onlar yanıldıklarını anlayacaklar. Türkiye’de sayılı tesislerin arasında bulunan arıtma tesislerimizi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açılacaktır”dedi.

Bu haber toplam 246 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.