Kılıç görevine başladı

Yatağan Müftüsü Şahabettin Yılmaz’ın Balıkesir iline tayin olmasından boşalan göreve Abdullah Kılıç, atandı. Yatağan Müftülüğü görevini vekaleten İlçe Vaizi Haydar Darakçı yürütüyordu.Abdullah Kılıç, Yatağan’a...

Kılıç görevine başladı

Yatağan Müftüsü Şahabettin Yılmaz’ın Balıkesir iline tayin olmasından boşalan göreve Abdullah Kılıç, atandı. Yatağan Müftülüğü görevini vekaleten İlçe Vaizi Haydar Darakçı yürütüyordu.

Abdullah Kılıç, Yatağan’a atanmadan önce Erzincan İli Müftü yardımcılığı görevini yürütüyordu. Aslen Erzurum İlinden olan Kılıç, Erzurum İlahiyat Fakültesi mezunu ihtisasını İstanbul Haseki Eğitim Merkezide yaptı, evli 2 çocuk babası.

Yatağan’da görev yapacak olmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirten Abdullah Kılıç; “Tabiri caiz ise memleketimizin her köşesi cennetten bir parça, her tarafı tarihi ve doğal güzelliğinin yanı sıra insanları da güzel yürekli. Yatağan İlçemizde bu güzellikleri içinde barındıran bir yer. Burada sıcakkanlı güler yüzlü insanlarla karşılaştım. Bende bu güzel insanlara güzel dinimizi anlatmaya rehber olmaya İslam’ı en iyi şekilde anlatmaya çalışacağım. “dedi.

Bu haber toplam 497 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.