Kent Konseyi’nden engellilere ziyaret

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon, Bodrum Kent Konseyi Engelliler Meclisi’ni ziyaret etti. Ziyarette Bodrum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Coşkun Çetin’le birlikte Mecit Poyraz, Şafak Yaşar,...

Kent Konseyi’nden engellilere ziyaret

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon, Bodrum Kent Konseyi Engelliler Meclisi’ni ziyaret etti. Ziyarette Bodrum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Coşkun Çetin’le birlikte Mecit Poyraz, Şafak Yaşar, Esma Ezenel, Elif Şenol, Emel Çakıroğlu, Mutlu Eruyar ve Funda Karacan da hazır bulundu. Engelliler Meclisi üyeleri Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’dan Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü çatısı altında, Engelli Spor Birimi açılması ve Engelli Tesisi yapılması için yer tahsisi isteğinde bulundu. Toplantıda ayrıca su sporlarında bir engelli birimi açılması için Yarımada Su Sporları Kulübü’nden destek alınması konuşuldu.

Başkan Mehmet Kocadon bu konuda her türlü yardımı yapacağını söylerken, Karia Rotary Kulübü Başkanı Hülya Kocadon da tesis projesinin hayata geçirilmesi için gerekli olan sponsorların bulunması konusunda Bodrum Kent Konseyi Engelli Meclisi’ne yardımcı olacağını belirtti.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.