Kent Konseyi’nden Arıtma Tesisine ziyaret

Muğla Kent Konseyi, Muğla Kadın Meclisi ve Muğla Gençlik Meclisi yürütme kurulu üyeleri, Muğla Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisine inceleme gezisinde bulundu. Muğla Belediyesi uzmanlarınca tesis hakkında bilgilendirilen ve uzmanlar...

Kent Konseyi’nden Arıtma Tesisine ziyaret

Muğla Kent Konseyi, Muğla Kadın Meclisi ve Muğla Gençlik Meclisi yürütme kurulu üyeleri, Muğla Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisine inceleme gezisinde bulundu. Muğla Belediyesi uzmanlarınca tesis hakkında bilgilendirilen ve uzmanlar eşliğinde geziyi gerçekleştiren üyeler; özellikle koku giderim ünitesi, elektrik üretiminin gerçekleştirileceği çamur çürütme kuleleri ve biyolojik arıtmanın yapıldığı havalandırma havuzu konularında oldukça etkilendiklerini belirtti. Gezi hakkında açıklama yapan Muğla Kent Konseyi Başkanı Dr. Naki Bulut, Kent Konseyi olarak gerçekleştirdikleri bu gezinin oldukça verimli olduğunu belirterek, çevresel iyileştirmeyi üst boyutlara taşıyan tesisi tüm vatandaşların gezip, bilgi sahibi olmalarının yararını vurguladı.

2012 yılında hizmete açılan Muğla Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi, Türkiye’deki en modern 4 tesisten ( İstanbul, Adana, Gaziantep ve Muğla) biri olma özelliği taşıyor.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.