Kenan Evren’in evi satıldı

7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren’in Marmaris ilçesindeki lüks villası 900 bin liraya aileye yakın bir iş adamı tarafından satın alındı. Yeni sahibinin, villayı yıkarak yenisini yaptıracağı öğrenildi.Alınan bilgiye göre, Kenan...

Kenan Evren’in evi satıldı

7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren’in Marmaris ilçesindeki lüks villası 900 bin liraya aileye yakın bir iş adamı tarafından satın alındı. Yeni sahibinin, villayı yıkarak yenisini yaptıracağı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Kenan Evren’in sağlığında satılığa çıkardığı Marmaris Armutalan’daki villayı, aileye yakın bir iş adamı olan Recep Ayhan satın aldı. Tapudaki satış rakamı 900 bin lira olarak belirlenen villayı Ayhan’ın, kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkacağı ve yerine yenisini yaptıracağı öğrenildi.

Yaklaşık 10 yıl önce satışa çıkarılan ve bir çok önemli simi ağırlayan Beyaz Ev isimli villanın fiyatı yüksek olduğu gerekçesiyle alıcı çıkmamıştı. Evren, rahatsızlığını gerekçe göstererek 2007’de Marmaris'ten Bodrum'a taşınarak, 1992'den itibaren yaşadığı villasını 1 milyon Euro'ya satışa çıkarmıştı.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.