Gümüş, Sağlıklı Kentler Birliği’ne katılıyor

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 10-12 Eylül tarihleri arasında Kırşehir’de yapılacak olan Sağlıklı Kentler Birliği’nin “Küresel Isınma ve Kentlerimizin Geleceği” konulu konferansa katılacak.Sağlık Kentler...

Gümüş, Sağlıklı Kentler Birliği’ne katılıyor

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 10-12 Eylül tarihleri arasında Kırşehir’de yapılacak olan Sağlıklı Kentler Birliği’nin “Küresel Isınma ve Kentlerimizin Geleceği” konulu konferansa katılacak.

Sağlık Kentler Birliği’nin 22.05.2014 tarihli 20. Olağan Meclis Toplantısında, oy çokluğu ile üyeliği kabul edilen Menteşe Belediyesi, yeni kurulan bir belediye olmasına rağmen üyeliklerini her geçen gün giderek arttırıyor.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş konu hakkında yaptığı açıklamada, “Kırşehir’de ilk Sağlıklı Kentler Birliği toplantımıza katılacağız. Daha önceden Muğla Belediyesi Sağlıklı Kentler Birliği üyesiydi. Yeni kurulan bir belediye olmamıza rağmen Menteşe Belediyesi olarak bu üyeliklerimizi arttırarak devam ettireceğiz. Menteşe Belediyesi olarak sağlıklı bir toplumu devam ettirmek, sosyal sorumluluk projelerimiz arttırmak, kentliye güvenilir ve çağdaş bir hizmet sunmak görevlerimiz arasında.  Bu anlamda bu tür toplantılara katılmayı önemsiyoruz. Halkımıza da bu projelerden örnekler sunarak, ilçemize uygun projeleri hayata geçirip,  daha yaşanır bir kent olmayı hedefliyoruz” dedi.   

2 Gün sürecek olan toplanın 1. Oturumunda; Küresel Isınmanın Etkileri ve Küresel Isınma Eylem Planlaması -  2. Oturumda; Küresel ısınmada Su Yönetimi, Uluslararası Düzenlemeler ve Yerel Yönetimlerin Rolü – 3. Oturumda; Küresel Isınma ile Mücadele konuları yer alıyor.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.