Kazan Hırsızı Yakalandı

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Katrancı Mahallesi’nde ikamet eden E.Ö. isimli şahsına ait olan 24 kazanı çalan hırsız jandarma ekiplerince yakalandı. Şüpheli M.K. isimli şahıs gözaltına alınarak, çalınan kazanlar...

Kazan Hırsızı Yakalandı

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Katrancı Mahallesi’nde ikamet eden E.Ö. isimli şahsına ait olan 24 kazanı çalan hırsız jandarma ekiplerince yakalandı. Şüpheli M.K. isimli şahıs gözaltına alınarak, çalınan kazanlar sahibine teslim edildi.

Sinem Karakaya

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Katrancı Mahallesi’nde ikamet eden E.Ö. isimli şahıs Turgut Jandarma Karakol Komutanlığı’na müracaat ederek “aracı ile bakır tamirat ve kalay işleri yaptığı, 04.03.2021 günü aracının yanına koyduğu (24) adet bakır kazanın bıraktığı yerde olmadığını ve çalınmış olabileceğini ” beyan etti.

Olayla ilgili olarak Turgut J Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan araştırmalar ve kamera görüntülerinin incelenmesi sonucu, 48 …. 213 plakalı araçtan şüphelenilmiş ve aracın sorgusunda M.K. isimli şahsa ait olduğunun tespiti üzerine şahsa ulaşıldı. M.K. isimli şahıs ile yapılan mülakatta kazanları kendisinin çaldığını itiraf etti.

Şüpheli M.K. isimli şahıs gözaltına alınarak, hakkında adli işlemlere başlandı.  Çalınan 24 adet kazan  ise sahibine teslim edildi.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.