Kazalarda 7 kişi yaralandı

Marmaris, Ortaca ve Bodrum ilçelerinde meydana gelen 5 ayrı kazada 7 vatandaş çeşitli şekillerde yaralanırken, uçuruma yuvarlanan özel araç ile takla atan minibüs sürücüleri ise kazaları şans eseri burunları bile kanamadan atlattı.Marmaris...

Kazalarda 7 kişi yaralandı

Marmaris, Ortaca ve Bodrum ilçelerinde meydana gelen 5 ayrı kazada 7 vatandaş çeşitli şekillerde yaralanırken, uçuruma yuvarlanan özel araç ile takla atan minibüs sürücüleri ise kazaları şans eseri burunları bile kanamadan atlattı.

Marmaris ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobilin motosiklete çarpması sonucu iki kişi yaralandı.

Siteler Mahallesi 193. Sokak'ta Fatih Özek idaresindeki 35 DOE 52 plakalı panelvan tipi otomobil Yunus Ali Salguman'ın kullandığı ve üzerinde Ahmet Soner Küçüktaş'ın da bulunduğu SG 573 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın şiddetiyle motosiklette bulunan iki kişi yola savrulan iki kişi yaralandı.

Ortaca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Ortaca merkez Sütçüler Caddesi’nde seyir halinde olan Cemil Yurdan (55) yönetimindeki 34 GD 5476 plakalı araç, kavşağa kontrolsüz girilmesi nedeniyle Yunus Emre Doğan (27) yönetimindeki 06 JY 935 plakalı araç ile çarpıştı. Her iki araçta da büyük maddi hasasın oluştuğu kazada, araçlardaki hava yastıklarının açılması faciayı önlendi. Araçlarda bulunan Subay Akça ve Muhammet Selvi’nin yara almadığı kazada sürücü Yunus Emre Doğan ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Ramazan Karahan’ı ile diğer aracın sürücüsü Cemil Yurdan hafif şekilde yaralandı.

Ortaca’da meydana gelen diğer bir kazada ise Kocabel mevkisinde 1’isi ağır iki kişi yaralandı. 48 RT 238 plakalı motosikletiyle Ortaca’dan Köyceğiz’e gitmek isteyen Ali Şakır; aynı istikamette seyretmekte olan 34 JB 6595 plakalı aracın aniden önüne geçmesiyle araca çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Ali Şakır ile motosikletin arkasında yolcu olarak bulunan Kadriye Başaran (45) yaralandı.

Burunları bile kanamadı

Marmaris ve Bodrum ilçelerinde meydana gelen iki kazada ise araç sürücüleri kazaları şans eseri burunları bile kanamadan atlattılar.

Marmaris-İçmeler karayolunun Pamucak mevkisinde Mustafa Uç'un kullandığı 48 SH 810 plakalı servis minibüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarptı ve yan yattı. Araçtan vatandaşların yardımıyla çıkartılan sürücü, kazadan yara almadan kurtuldu.

Bodrum’da meydana gelen kazada Gündoğan’dan Torba istikametine giden Mustafa Necati’nin kullandığı 16 JJY 97 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak 40 metrelik uçuruma yuvarlandı. Aracın içerisine arı girdiği ve sürücüsünün bu nedenle dikkatinin dağılması sonucu kazanın meydana geldiği belirtildi. Uçuruma yuvarlanarak hurdaya dönen aracın sürücüsü şans eseri kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu. Kendi imkanları ile araç içerisinden çıkan otomobil sürücüsü Mustafa Necati aracın içine arı girdiğini belirterek “Bir anda arabanın içine arı girdi. Arıyı kovalayayım derken kaza yaptım. Çok şükür bana bir şey olmadı. Kendi imkanlarımla araçtan çıktım” dedi.

Kazalarda yaralanan vatandaşlar hastanelerde tedavi altına alınırken kazalarla ilgili soruşturmalar da başlatıldı.

Bu haber toplam 216 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.