Kazalarda 14 kişi yaralandı

Köyceğiz ve Seydikemer ilçelerinde meydana gelen iki ayrı kazada 1’i çocuk olmak üzere aralarında turistlerin de bulunduğu toplam 14 kişi yaralandı.Seydikemer ilçesinde İngiliz uyruklu turistlerin bulunduğu otomobilin takla atması...

Kazalarda 14 kişi yaralandı

Köyceğiz ve Seydikemer ilçelerinde meydana gelen iki ayrı kazada 1’i çocuk olmak üzere aralarında turistlerin de bulunduğu toplam 14 kişi yaralandı.

Seydikemer ilçesinde İngiliz uyruklu turistlerin bulunduğu otomobilin takla atması sonucu 1'i çocuk 7 turist çeşitli yerlerinden yaralandı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan turistler 112 acil ambulanslarla Fethiye'deki hastanelere kaldırılıp tedavi altına alındılar.

Kaza, Fethiye - Antalya karayolu çevre yolunda meydana geldi. Seydikemer'den Fethiye istikametine gitmekte olan William Rowland Brook (50) idaresindeki 48 PV 590 plakalı otomobil zorlar mahallesi mevkiinde yoldan çıkıp kenarda bulunan mıcıra kaptırınca takla atıp karşı şeride geçti. Otomobil yan yatarak dura bilirken kazada sürücü William Rowland Brook ile birlikte 2 yaşındaki Logan Boisse, Lynn Brook (36), Lisa Harding (39), Warren Boisse (26), Kady Harding (17), Sherran Evis (23) çeşitli yerlerinden yaralandılar. Kaza üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi gönderildi. Yaralanan turistlere ilk müdahale olay yerinde yapıldı.

Öte yandan; Muğla-Fethiye karayolu Köyceğiz ilçesi Toparlar Mahallesi hastane kavşağında meydana gelen kaza sonucu bir Rus turist ve tatil için Denizli’den gelen 6 kişilik iki aile yaralandı. Oleksiy Stashkevych’in (33) kullandığı 48 ML 677 plakalı kamyonet lastiğinin patlaması ile sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak karşı şeride geçti. Kamyonet, Karşı şeritten gelen Abdülkadir Uludağ (58) yönetimindeki 43 SS 262 plakalı minibüs’e çarptı ve minibüsü şarampole yuvarladı.

Kazanın etkisi ile sürücü Abdülkadir Uludağ’ın (58) yanı sıra araçta yolcu olarak bulunan Bülent Kayaalp (35) Şükran Kayaalp (34) Zeynep Naz Kayaalp (10) Fatma Uludağ (56) ve Abdullah Kaan Uludağ (11) çeşitli yerlerinden yaralandı.

Rus uyruklu kamyonet sürücüsü Oleksiy Stashkevych’in (33) durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Her iki kazada yaralananlar çevredeki sağlık kuruluşlarında tedavi altına alınırken kazalarla ilgili soruşturmalar başlatıldı.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.