Kazak öğrencilerden Vali’ye teşekkür ziyareti

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin farklı bölümlerinde bir dönem boyunca eğitim görecek olan Ahmet Yesevi Üniversitesi öğrencisi dört Kazak öğrenci ile Üniversitenin İdari Koordinatörü Yrd.Doç.Dr. Mehmet Ali Özler, ...

Kazak öğrencilerden Vali’ye teşekkür ziyareti

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin farklı bölümlerinde bir dönem boyunca eğitim görecek olan Ahmet Yesevi Üniversitesi öğrencisi dört Kazak öğrenci ile Üniversitenin İdari Koordinatörü Yrd.Doç.Dr. Mehmet Ali Özler,  Muğla Valisi Fatih Şahin’i makamında ziyaret etti.

Yrd.Doç.Dr. Mehmet Ali Özler ziyarette yaptığı açıklamada sağlık güvencesi olmayan ve maddi durumu elverişsiz olan Kazak öğrenci Ulpan Amzeeva’nın ameliyat giderlerinin tamamının valilikçe  karşılanması nedeniyle  Vali Şahin’e teşekkür etti.

Geçtiğimiz günlerde Kazakistan’a bir ziyaret gerçekleştirdiğini belirten Vali Şahin, iki ülke arasındaki ilişkilerin öneminden bahsederek, Ulpan Amzeeva’nın sağlığına kavuşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kazak öğrenciler Ulpan Amzeeva, Sevara Babacanova, Nursultan Nurdinov ile  Eziz Sahetdurdıyev Türkiye’ye duydukları hayranlığı anlatarak Vali Şahin’e Kazak kalpağı hediye ettiler.  Vali Şahin’de öğrencilere çeşitli hediyeler vererek eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.