Kazada ölen Fethiyeli gençler toprağa verildi

Fethiye'den Ankara'ya giderken Afyonkarahisar'da geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden üç genç, son yolculuğuna uğurlandı. Kazada yaralanan 2 kişinin ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.Sandıklı-Antalya karayolunun...

Kazada ölen Fethiyeli gençler toprağa verildi

Fethiye'den Ankara'ya giderken Afyonkarahisar'da geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden üç genç, son yolculuğuna uğurlandı. Kazada yaralanan 2 kişinin ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Sandıklı-Antalya karayolunun 20'inci kilometresindeki Balık beldesi kavşağında meydana gelen kazada Oral Yeşilöz yönetimindeki 06 NU 634 plakalı araç, Sandıklı’dan Antalya istikametine doğru giderken orta refüje çarparak takla atmıştı. 50 metre sürüklenerek durabilen araçta bulunan Uğur Koyuncu (25), olay yerinde hayatını kaybederken, arkadaşları Ahmet Şahin (24) ve Ezgi Çam’da kaldırıldıkları Sandıklı Devlet Hastanesi'nde kurtarılamamıştı.

Kazada hayatını kaybeden Uğur Koyuncu için Akarca Merkez Camisinde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazında baba Cevdet Koyuncu, göz yaşlarını hakim olmadı. Cenaze törenine Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hüsrev San, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, ve çok sayıda vatandaş katıldı. Uğur Koyuncu’nun cenazesi Eldirek Köyü mezarlığında toprağa verildi.

Aynı kazada hayatını kaybeden Ahmet Şahin'in Fethiye Merkez Yeni Camisindeki cenaze törenine de katılım yoğun katılım oldu. Bir oto yıkamacıda çalıştığı öğrenilen Ahmet Şahin, cenaze namazının ardından Çatalarık Mezarlığı'nda toprağa verildi. Üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen Ezgi Çam’da Çaykenarı Köyü Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kazada yaralanan sürücü Oral Yeşilöz ile araçta Sinan Gavcar'ın tedavilerinin devam ettiği ve hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenildi.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.