KAZA YÜREK DAĞLADI

Fethiye’de meydana gelen kaza görenlerin yüreklerini dağladı. Bülent Kocak kazada ölen annesinin takma dişlerini kaza yerinden gözyaşları içinde topladı.Fethiye-Muğla karayolunun 8. kilometresinde Kargı Köyü girişinde bisikletle...

KAZA YÜREK DAĞLADI

Fethiye’de meydana gelen kaza görenlerin yüreklerini dağladı. Bülent Kocak kazada ölen annesinin takma dişlerini kaza yerinden gözyaşları içinde topladı.

Fethiye-Muğla karayolunun 8. kilometresinde Kargı Köyü girişinde bisikletle yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı kadın, motosikletin çarpması sonucu olay yerinde can verdi. Olay yerine gelen yaşlı kadının oğlu çarpmanın etkisiyle annesinin sağa sola savrulan takma dişlerini toplarken, bu anı görenler derin üzüntü yaşadı.

Üç tekerlekli bisikletiyle köydeki evine gitmekte olan yaşlı kadın, yaya yolu geçidinde bisikletin kontrolünü kaybedip aniden yola çıkınca Fethiye istikametinden gelen motosikletin çarpması sonucu kaza yerinde can verdi. Çiftlik Beldesindeki bir siteden evine dönmekte olan 78 yaşındaki Kıymet Koçak,  Alparslan Bulut idaresindeki 20 R 4836 plakalı motosikletle çarpıştı. Bisiklet sürücüsü Kıymet Koçak çarpmanın etkisiyle yol ortasına savrulurken, bisikleti orta refüje çıkarak durabildi. Alparslan Bulut’un kullandığı motosiklet ise yaklaşık 20 metre mesafede orta refüje çarparak durdu. Kazada hafif yaralanan Alparslan Bulut ambulansla Fethiye Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Annesinin dişlerini gözyaşları ile topladı

Çevredeki vatandaşlar kazanın gürültüsüyle hemen olay yerine koşarken, bisikleti tanıyanlar, Kıymet Koçak’ın oğlu Bülent Koçak’a haber verdiler. Olay yerine gelen Bülent Koçak, çevreye savrulmuş vaziyette gördüğü annesinin takma dişlerini topladı. Bölge trafik ekipleri olay yerinde yeni bir kaza meydana gelmemesi için Jandarma ile birlikte güvenlik önlemi aldı. Yol zaman zaman kısa süreli trafiğe kapatılırken, Fethiye Cumhuriyet Savcısı ile olay yeri inceleme ekipleri ve Bölge Trafik ekiplerinin yaptığı inceleme ve araştırmanın ardından yaşlı kadının cesedi otopsi için Fethiye Devlet Hastanesine götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 262 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.