Kaza ucuz atlatıldı

Muğla-Marmaris Karayolu’nda rampadan indiği sırada freni patlayan kamyon, önce akıllı kavşağı aştıktan sonra şarampole devrilerek durabildi. Kazada kamyonun hareket halinde bulunduğu sırada karşısına başka bir araç çıkmaması...

Kaza ucuz atlatıldı

Muğla-Marmaris Karayolu’nda rampadan indiği sırada freni patlayan kamyon, önce akıllı kavşağı aştıktan sonra şarampole devrilerek durabildi. Kazada kamyonun hareket halinde bulunduğu sırada karşısına başka bir araç çıkmaması ve kamyon içinde bulunan iki kişinin son anda atlaması sonucu olası bir faciadan dönüldü.  Edinilen bilgiye göre, Muğla’nın Köyceğiz ilçesinden kent merkezine doğru yola çıkan domates yüklü B.Ç. (58) yönetimindeki 10 D 7756 plakalı kamyon saat 22.30 sıralarında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi M Kapısı karşısında bulunan rampadan indiği sırada freni patladı. Kamyonun freninin patladığını anlayan araç sürücüsü B.Ç. ile arkadaşı R.Ş. hareket halindeki araçtan atladılar. Freni patlayan ve sürücüsüz rampadan aşağıya yaklaşık 500 metre ilerleyen kamyon daha sonra yol üzerinde bulunan akıllı kavşağı aştıktan sonra yoluna devam etti. Akıllı kavşağı aşan kamyon daha sonra şarampole devrilerek durabildi. Meydana gelen kazada kamyondan atlayan iki kişi olaydan yara almadan kurtulurken, freni patlayan kamyonun önüne başka bir aracın çıkmaması olası bir facianın önüne geçti.

Kazadan burnu bile kanamayan B.Ç. ilk olarak kamyonun yanına giderek arkadaşı R.Ş.’yi kamyonun çevresinde aramaya başladı. Arkadaşını bulamayan B.Ç. daha sonra cep telefonunu ile arkadaşını aradı. Bundan da sonuç alamayan B.Ç. olay yerine gelen Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Müdürü Uğur Çaylak’tan arkadaşının bulunması için yardım istedi. Çaylak, kamyonun frenin patladığı noktadan itibaren arama başlattı. B.Ç., arkadaşı R.Ş.’yi bulunmasının ardından büyük bir nefes aldı.

Bu sırada olay yerine gelen polis ve ambulans ekipleri B.Ç.’nin kontrol edilmesi gerektiğini söylemesine rağmen B.Ç. arkadaşı gelmeden ambulansa binmedi. Arkadaşını bulan B.Ç. daha sonra onunla beraber ambulansa binerek Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.