Kaynar kazana düştü

Antalya Kaş ilçesinde 7 yaşındaki bir çocuk, düğün yemeği için kaynatılan su kazanına düştü. Kız çocuğu kaldırıldığı Muğla’nın Fethiye ilçesinden ambulans helikopterle İzmir’e sevk edildi.Kaş ilçesi Yeşilköy...

Kaynar kazana düştü

Antalya Kaş ilçesinde 7 yaşındaki bir çocuk, düğün yemeği için kaynatılan su kazanına düştü. Kız çocuğu kaldırıldığı Muğla’nın Fethiye ilçesinden ambulans helikopterle İzmir’e sevk edildi.

Kaş ilçesi Yeşilköy beldesinde, düğün yemeği için hazırlık yapılan evde ilkokul birinci sınıf öğrencisi Hümeyra Kırcaer (7), oturduğu sandalyeden kalkıp geri geri giderken bir anda, kaynar su kazanına düştü. Küçük kızın feryadı üzerine çevredekilerin kazadan çıkardığı Hümeyra, ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Küçük kız tedavi altına alınırken, hastanede yanık merkezi olmadığı için İzmir’den ambulans helikopter istendi. Fethiye Devlet Hastanesi pistine inen ambulans helikopterle vücudunda yüzde 45 yanık tespit edilen Hümeyra Kırcaer, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürüldü.

Hastaneye koşan ve gözyaşlarına boğulan çocuğun anne ve babası da karayoluyla İzmir’e gitti.

Küçük Hümeyra’nın İzmir’e sevki konusunda yakından ilgilenen Fethiye İlçe Sağlık Müdürü Dr. Uğur Çomak, “Kızımızın vücudunda yüzde 40-45 yanık var. Ailenin verdiği bilgi neticesi kaynar su kazanına düşmüş. Küçük yaşlardaki yanıklar ölüme götürebiliyor. Özellikle enfeksiyon kapmaması gerekir. Hastanemizde yanık yoğun bakım ünitesi olmadığı için Ege Üniversitesi'ne sevk edildi. Çocuğun hayati durumu için çok hızlı bir şekilde sevk işlemi tamamlandı” dedi.

Bu haber toplam 199 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.