Kaymakam’dan öğretmene anlamlı ziyaret

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında trafik kazası geçirdikten sonra tekerlekli sandalyeye mahkum olan evli 2 çocuk babası meslek dersleri öğretmeni Mustafa Gezer (36) i evinde ziyaret...

Kaymakam’dan öğretmene anlamlı ziyaret

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında trafik kazası geçirdikten sonra tekerlekli sandalyeye mahkum olan evli 2 çocuk babası meslek dersleri öğretmeni Mustafa Gezer (36) i evinde ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı.

Beraberinde Fethiye ilçe Milli eğitim Müdürü Yüksel Gültekin, Şube Müdürü Akif Usta ile birlikte 2,5 yıl önce Denizli’nin Çameli ilçesinden Fethiye’ye gelirken geçirdiği trafik kazası sonrası felç geçirerek tekerlekli sandalyeye mahkum olan Fethiye Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni Mustafa Gezer’i evinde ziyaret eden Kaymakam Ekrem Çalık Mustafa öğretmene büyük moral kaynağı oldu. Kaymakam Ekrem Çalık Mustafa öğretmene bir buket çiçek sunup “24 Kasım öğretmenler gününü kutlarken Öğretmenlik mesleğine büyük saygım var. Hepimiz hemen her an engelli olabiliriz. 20 santimlik bir merdiven engellilere karşı bir dağ gibidir.hemen herkes engelli vatandaşlarımıza karşı duyarlılık göstermelidir. Fethiye Kaymakamlığı olarak hükümet binasına engellilerin yararlanabileceği bir asansör yapılması için Çevre ve Şehircilik İl müdürlüğünden keşif istedik” dedi.

Öğretmen Mustafa Gezer’de “24 Kasım Öğretmenler gününde yapılan bu ziyaret beni onure etti. Öğretmen arkadaşlarımız kazadan bu yana bana büyük destek oluyorlar” diye konuştu.

Bu haber toplam 127 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.