Kaymakam’dan başkanlara teşekkür

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Yarımadası’ndaki görev yapan belediye başkanlarına hizmetlerinden dolayı birer teşekkür plaketi verdi.Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, 2014 Mart ayında yapılacak olan yerel...

Kaymakam’dan başkanlara teşekkür

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Yarımadası’ndaki görev yapan belediye başkanlarına hizmetlerinden dolayı birer teşekkür plaketi verdi.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, 2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler sonrasında görevine devam edecek ya da bırakacak olan Bodrum Yarımadası’ndaki tüm Belediye Başkanları’na görevlerinden ayrılmadan önce, birlikte çalışmaktan duyduğu mutluluğu ifade etmek için birer teşekkür plaketi verdi.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, plaket töreninde yaptığı konuşmada; “Önce yeni yılınızı kutluyorum. Seçim telaşına girmeden Belediye Başkanlarımıza bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan, ilçemize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı bir araya gelip teşekkür etmek istedim. Çalışmalarınız devam ediyor, Ocak ayından itibaren daha da yoğunlaşacak. Bu yoğunluğa girmeden bu plaketlerinizi takdim etmek istedim. Her arkadaşımız kendi bölgesinde çok güzel çalışmalar yaptı. Kaymakamlığımıza, kamu kuruluşlarına, bütün sivil toplum kuruluşlarına yardımcı oldunuz, gerçekten teşekkür ediyorum. Ben kendimi şanslı hissediyorum. Çünkü belediye başkanlarının birbirleriyle böyle uyumlu ve uygar bir çalışma ortamı içerisinde olduğu, bize de bu kadar yardımcı olduğu hiçbir yerde çalışmadım. Bunu her ortamda söylüyorum. Onun için sizlere gerçekten çok teşekkür ediyorum. Devam edecek olan arkadaşlarımıza başarılar diliyor, siyaseti bırakacak olan arkadaşlarımıza da bundan sonraki yaşamlarında mutluluklar, sağlıklar diliyorum. İnşallah her şey insanımız, vatanımız, milletimiz için hayırlı uğurlu olur. Bu arada hepinizin yeni yılını da kutluyorum” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’dan plaketini alırken şunları söyledi; “Birlik, beraberlik, kardeşlik içinde bu görev süresini tamamladık. Sizin görevde olduğunuz döneme denk geldi;Bodrum’da ben de dahil olmak üzere bazı Belediye Başkanlarıma zor günler yaşatıldı. Ama bu zor günlerimizde siz bizi hiç yalnız bırakmadınız, her zaman yanımızda oldunuz. Onun için size hem Mehmet Kocadon, hem Bodrum Belediye Başkanı hem de Bodrum Yarımadası Belediyeler Birliği Başkanı olarak çok teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.