Kaymakam Özkan’dan iftar yemeği

Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan, Ramazan ayının ilk gününde Yatağan Termik Enerji Üretim AŞ. Sosyal Tesislerinde iftar yemeği verdi. Yatağan Termik Enerji Üretim AŞ Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa organize edilen yemekte Genel...

Kaymakam Özkan’dan iftar yemeği

Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan, Ramazan ayının ilk gününde Yatağan Termik Enerji Üretim AŞ. Sosyal Tesislerinde iftar yemeği verdi. Yatağan Termik Enerji Üretim AŞ Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa organize edilen yemekte Genel Müdür Nuri Şerifoğlu konukları eşi Şerife Şerifoğlu ile kapıda karşıladı.

Yatağan Müftüsü Şahabettin Yılmaz’ın duası ile başlayan iftara,   Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, Garnizon Komutanı Kamil Kıspet, daire amirleri, yargı mensupları, Genel Müdür Yardımcıları  Yüksel Akın, Serdar Toprak, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, özel ve tüzel kuruluşların temsilcileri katıldı. Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan burada yaptığı konuşmada; “Mübarek Ramazan ayının ilk gününde Yatağan Termik Enerji Üretim AŞ. Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa organize edilen yemekte bir arada olduk. Ramazan ayı dayanışmanın üst seviyeye çıktığı bir aydır.  Emeği geçenlere, katılan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.