Kaymakam okulları gezdi

Marmaris ilçesinde Kaymakam Ali Galip Saral ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan ilçedeki okulları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan...

Kaymakam okulları gezdi

Marmaris ilçesinde Kaymakam Ali Galip Saral ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan ilçedeki okulları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan Marmaris'te eğitim veren okulların eksiklerini gidermek için okulları tek tek ziyaret ederek eksiklerin giderilmesi konusunda çalışma başlattı. İlk ziyaret edilen okullar arasında yer alan Evren Paşa İlkokulun'da sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle ilgilenen Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral okulda ve okul bahçesinde yapılması gereken düzenlemelerle ilgili Okul Müdürüne gerekli talimatları verdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, okulların eksiklerinin giderilmesi için gerekli çalışmaların yapıldığını belirterek; "Öğrencilerimize en iyi şartlarda eğitim vermek için okullarımızı sık sık ziyaret ederek eksiklerin giderilmesi için gerekli notlarımızı alıyoruz. Eğitim yuvalarımızı en iyi hale getirmek için Kaymakamımızın da verdiği büyük destekle çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.