Kaymakam iftarını vatandaşlarla yaptı

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye Belediyesi’nin Çatalarık’ta kurduğu iftar çadırında bir araya geldi. Vatandaşlarla birlikte orucunu açan Çalık ve Saatcı, bölge sakinleriyle...

Kaymakam iftarını vatandaşlarla yaptı

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye Belediyesi’nin Çatalarık’ta kurduğu iftar çadırında bir araya geldi. Vatandaşlarla birlikte orucunu açan Çalık ve Saatcı, bölge sakinleriyle de sohbet etti.

Ezanın okunmasıyla birlikte vatandaşlarla birlikte iftar yapan Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, “Ramazan dostluk, kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşmanın zirvede olduğu insanların dini duyguları en üst seviyede yaşadığı kutsal bir ay. Bu ayda paylaşımı hissetmek için halkla birlikte olmak gerekiyor. Belediye başkanımızın hazırladığı iftar çadırına misafir olduk. Vatandaşlarla beraberiz. İftarı paylaşmak güzel bir duygu, onu yaşıyoruz” diye konuştu. Kaymakam Ekrem Çalık’a teşekkür eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, “Kaymakamımız iftar soframızı şereflendirdi. Çatalarık sakinleriyle iftar yapmanın bizde güzelliğini yaşıyoruz. Allah oruç ve dualarımızı kabul etsin” dedi.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.