Kaymakam hasta çocukları unutmadı

Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hastanede geçirecek olan çocukları ziyaret ederek hediyeler verdi.Kaymakamı Celalettin Yüksel...

Kaymakam hasta çocukları unutmadı

Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hastanede geçirecek olan çocukları ziyaret ederek hediyeler verdi.

Kaymakamı Celalettin Yüksel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan ilk olarak Marmaris Devlet Hastanesi’nde tedavi gören çocuklara gitti. Çocukların tedavi gördükleri odaları tek tek gezen Kaymakam Yüksel ve İlçe Milli eğitim Müdürü Aldoğan onlara geçmiş olsun diyerek yanlarında getirdikleri hediyeleri verdi.

Çocuklarla sohbet eden ve onlarla yakından ilgilenen Kaymakam Yüksel, ziyaretten duyduğu mutluluğu basın mensuplarıyla paylaştı.Yüksel, “Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu bayramı hasta yataklarında geçiren çocuklarımıza bayram havasını yaşatmak için onları ziyaret ettik. Çocukların bu en büyük bayramlarını neşe ve mutluluk içinde geçirmelerini sağlamak maksadıyla da ,Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonu ile onlara animasyon gösteriler hazırlandı. Çocuklarımıza bir nebzede olsa hasta yataklarında gülümsetebilmek bizim için mutluluk kaynağı olacaktır” dedi.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.