Kaymakam Biçer, şampiyonu kabul etti

Türkiye Güreş Federasyonu’nca düzenlenen 2014 Yılı Yıldızlar Serbest, Bayanlar ve Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Yatağansporlu güreşçi Derya Kayar, Yatağan Kaymakam Vekili Veli Biçer’i...

Kaymakam Biçer, şampiyonu kabul etti

Türkiye Güreş Federasyonu’nca düzenlenen 2014 Yılı Yıldızlar Serbest, Bayanlar ve Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Yatağansporlu güreşçi Derya Kayar, Yatağan Kaymakam Vekili Veli Biçer’i ziyaret etti.

4-6 Mart tarihlerinde Bursa’da düzenlenen 2014 Yılı Yıldızlar Serbest, Bayanlar ve Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’nın final müsabakaları sonucunda Yıldız Kızlar kategorisinde 40 kilogramda altın madalya kazanan 15 yaşındaki Yatağansporlu güreşçi Derya Kayar, beraberinde Antrenör Ayhan Deniz, Yatağanspor Genel Kaptanı Yaşar Karain, Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ceylan ve METEM Müdürü Aykut Turgut ile birlikte şampiyona sonrasında Yatağan Kaymakam Vekili Veli Biçer’i makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan Kaymakam Vekili Biçer, 2014 Yılı Yıldızlar Serbest, Bayanlar ve Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’nda kazanılan altın madalyadan dolayı aynı zamanda Yatağan METEM öğrencisi olan Derya Kayar ve Antrenörü Ayhan Deniz’i tebrik ederek bundan sonra katılacağı tüm şampiyonalarda da aynı başarıyı göstermesini diledi. Biçer; “Göreve başlayalı çok kısa bir süre olmasına rağmen Yatağan’daki sporcu potansiyelinin çok üst düzey olduğunu gördüm. Yatağan’ın, kurumlarımızın ve halkımızın desteği, antrenör ve sporcularımızın gayretleriyle çok daha fazla Türkiye Şampiyonu çıkacağına inanıyorum. Derya Kayar ve Ayhan Deniz’in yanı sıra sporcumuza olanak sağlayan Yatağanspor’u, öğrencimize katkı sağlayarak bugünlere gelmesinde büyük emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve METEM Müdürlüğü’nü tebrik ediyor, bundan sonra daha büyük başarılar elde ederek ilçemizi başarıyla temsil edilmesini temenni ediyorum” dedi.

Kaymakam Vekili Biçer’in ilgi ve alakasından dolayı kendisine teşekkür eden Antrenör Ayhan Deniz ve Derya Kayar, Biçer’e teşekkür etti.

Bursa’da yapılan Yıldız Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Muğla’yı temsilen 40 kilogramda mücadele eden Derya Kayar, Yıldız Kadınlar Türkiye Şampiyonu olarak Yıldız Kadın Milli Takımı’na seçildi.

23 Mart 2014 tarihinde Antalya’da yapılacak olan Uluslararası Yıldız Kadınlar Zafer Turnuvası hazırlık kampına davet edilen sporcu, daha sonra 11-13 Nisan’da düzenlenecek olan Uluslararası Zafer Turnuvası’nda Türkiye'yi temsil edecek.

Kayar’ın daha sonra katılacağı turnuvalar ise; 6-11 Mayıs tarihlerinde Bulgaristan’da düzenlenecek olan Yıldız Bayanlar Güreş Avrupa Şampiyonası. 15-17 Temmuz tarihlerinde Slovakya’da düzenlenecek olan Yıldız Bayanlar Güreş Dünya Şampiyonası. 25-27 Ağustos tarihlerinde Çin’de düzenlenecek olan Gençlik Olimpiyatları.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.