Kaymakam Arslan’dan Karakuş’a ziyaret

Muğla ilinin Büyükşehir statüsüne geçtik ten sonra Menteşe adını alan merkez ilçede kurulan İlçe Kaymakamlığının ilk Kaymakamı Zeki Arslan, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş’a...

Kaymakam Arslan’dan Karakuş’a ziyaret

Muğla ilinin Büyükşehir statüsüne geçtik ten sonra Menteşe adını alan merkez ilçede kurulan İlçe Kaymakamlığının ilk Kaymakamı Zeki Arslan, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz Kasım ayında yapılan denetimler sonucu Akredite Oda olduklarını belirten MUTSO Başkanı Karakuş, “Akredite Oda 5 yıldızlı hizmet veren Oda anlamına geliyor. Geçirdiğimiz denetim sonrasında A sınıfından akredite olduk. Böylelikle Türkiye’de ilk denetimde A sınıfından akredite olan ilk 5 Oda içerisinde yer aldık. Hizmetlerimiz A’dan Z’ye denetlendi. Muhasebe yönetmeliği, arşivleme sistemi gibi bütün birimlerin işlem prosedürleri tek tek incelendi” dedi.

Göreve geldikten sonra birlikte çalışacağı kurum ve kuruluşları yakından tanımak istediğini belirten Menteşe Kaymakamı Arslan ise, MUTSO hizmet binasına ilk kez geldiğini ve hizmet alanını çok beğendiğini belirtti. Kaymakam Arslan, Muğla’ya böyle bir bina kazandırdıkları için ve kaliteli hizmet anlayışından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.