Kayıp sandık kavgası

Yatağan ilçesinde bir sandığın kayıp olduğu iddiası Orman İşletme Müdürlüğü’ne akın eden CHP ve MHP’liler oralarda sandık aradı. Çıkan arbedede AK Parti Kurucu İlçe Başkanı Mehmet Şener’in darp edildiği ileri...

Kayıp sandık kavgası

Yatağan ilçesinde bir sandığın kayıp olduğu iddiası Orman İşletme Müdürlüğü’ne akın eden CHP ve MHP’liler oralarda sandık aradı. Çıkan arbedede AK Parti Kurucu İlçe Başkanı Mehmet Şener’in darp edildiği ileri sürüldü.

Yatağan ilçesinde Kavaklıdere ilçesinden gelen bir seçim sandığının İlçe Seçim Kurulu’na yerine Orman İşletme Müdürlüğü’nde saklandığı iddiası CHP ve MHP’liler Orman İşletme Müdürlüğü’ne akın etti. Burada yaşanan arbedede AK Parti Yatağan kurucu İlçe Başkanı Mehmet Şener darp edildi. Mehmet Şener Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, İlçe Seçim Kurulu bulunmayan Kavaklıdere ilçesinde kullanılan oylar Kavaklıdere ilçesine getirildi. Gelen sandıklardan birisinin kayıp olduğu iddiası üzerine, kayıp seçim oy pusulalarının Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü binasına saklandığı ileri sürüldü. Olayın duyulmasının ardından CHP ve MHP’liler Orman İşletme Müdürlüğü binasının çevresinde toplandı. Kalabalığın artması üzerine jandarma ve polis bina çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Kayıp olduğu ileri sürülen sandığın aranması için Orman İşletme Müdürlüğü kapısı açılarak CHP ve MHP’liler Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü binası odalarında tek tek sandık aradı. Kayıp olduğu ileri sürülen sandık bulunamazken, Orman İşletme Müdürlüğü’nün santral odasında bulunan AK Parti Yatağan Kurucu İlçe Başkanı ve geçen dönem İl Genel Meclis üyesi Mehmet Şener CHP ve MHP’lilerin tepkisini çekmesi üzerine ortam gerildi. CHP ve MHP’li grup Mehmet Şener’i dışarıda darp ettikleri öğrenildi.

Olayların büyümesi üzerine Muğla Emniyet Müdürlüğü’nden Yatağan’a takviye ekipler geldi. Jandarma ve Polisin aldığı geniş güvenlik önleminin ardından ortam sakinleşti. CHP İl başkanı Mustafa Öztürk, kayıp seçim sandığı bulunmadığını, sadece Yatağan’da sayım işlemlerinin devam ettiğini belirterek herkesin dağılmasını istedi.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.