Kayıp kulübe bulundu

Muğla’da Akyol Nazım Hikmet Parkı içindeki sokak hayvanlarının barınma ihtiyacını karşılayan ve çalınan kulübe bulunarak tekrar eski yerine konuldu.Muğla’da Muslihittin Mahallesi Nazım Hikmet Parkı içerisine mahalle sakinleri...

Kayıp kulübe bulundu

Muğla’da Akyol Nazım Hikmet Parkı içindeki sokak hayvanlarının barınma ihtiyacını karşılayan ve çalınan kulübe bulunarak tekrar eski yerine konuldu.

Muğla’da Muslihittin Mahallesi Nazım Hikmet Parkı içerisine mahalle sakinleri tarafından temin edilerek sokak köpeklerinin barınması için konulan köpek kulübesinin kaybolduğu haberinin ardından harekete geçen Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, kulübeyi aynı mahallede başka bir apartmanın bahçesinde buldu. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Yapılan araştırma neticesinde, 22 Ekim 2013 günü saat:12.00 sıralarında bahse konu köpek kulübesinin Muslihittin Mahallesi Kadıoğlu Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın bahçesinde olduğu tespit edilmiştir. Köpek kulübesinde barınan sokak köpeğinin ölmesi üzerine boşa çıktığı düşüncesiyle mahalle gençleri tarafından alınarak bir başka sokak köpeğinin barınması için bahse konu apartman bahçesine getirildiği bilgileri elde edilmiştir. Köpek kulübesi bulunduğu yerden alınarak Nazım Hikmet Parkı içerisindeki eski yerine taşınması sağlanmıştır” denildi.

Muslihittin Mahallesi sakini Halil Eğriboyun, Emniyet Müdürlüğü’ne duyarlılığından dolayı teşekkür ederken, “Parktaki kulübe sokak hayvanlarının barınması için konulmuştu. Mahallede sokakta yaşayan kedi ve köpekler var. Bu hayvanlar mahallemiz sakinlerinin temin ettiği yiyeceklerle besleniyor. Geçen hafta içinde kulübenin kaybolmasının ardından durumu Emniyet Müdürlüğümüze bildirdik. Kulübe Asayiş Şube ekiplerinin yaptığı araştırma sonrası bulundu ve tekrar yerine konuldu. Emeği geçen Emniyet teşkilatımıza teşekkür ederiz” dedi.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.