Kayıp balıkçı için seferber olundu

Muğla ili Antalya sınırında ki eşen çayında balık avlarken akıntıya kapılıp kaybolan ve 14 günden bu yana cesedi bulunamayan 22 yaşındaki Emrah Köksal’ın arama çalışmalarına Jandarma su altı arama kurtarma timi de katıldı.Antalya’nın...

Kayıp balıkçı için seferber olundu

Muğla ili Antalya sınırında ki eşen çayında balık avlarken akıntıya kapılıp kaybolan ve 14 günden bu yana cesedi bulunamayan 22 yaşındaki Emrah Köksal’ın arama çalışmalarına Jandarma su altı arama kurtarma timi de katıldı.

Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı Ova mahallesinde yaşayan 22 yaşındaki Emrah Köksal 14 gün önce beraberinde iki kardeşi olduğu sırada ağ atarak eşen çayında balık tutmaya çalışırken akıntıya kapılıp gözden kayboldu. Ova mahalle sakinleri ile Seydikemer ilçesi komşu Kumluova mahalle sakinleri havadan ve karadan olmak üzere günlerdir arama yaptı. Emrah Köksal’ın balık avladığı yer ile eşen çayının denize döküldüğü yaklaşık 2 buçuk kilometrelik alanda mahalle sakinleri, AFAD, AKUT, Polis Dalgıç Ekipleri ile denizden ve havadan da

Sahil Güvenlik Ekipleri oldukça soğuk ve yağmurlu havaya rağmen arama çalışmalarını sürdürse de sonuç alınamadı. Balık tutarken eşen çayında akıntıya kapılıp kaybolan Emrah Köksal’ın cesedini bulabilmek için Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığına bağlı su altı arama kurtarma timi 16 personel ile eşen çayında arama kurtarma çalışması başlattı. Hat metoduyla yapılan arama kurtarma çalışmasını üçer kişilik ekipler halinde sürdüren su altı arama kurtarma timi suyun oldukça bulanık ve kumlu olmasından dolayı sonuç alamadı. Jandarma su altı arama kurtarma timinin üç gün boyunca eşen çayı kanal ağzı mevkiinde de arama çalışmalarını sürdüreceği kaydedildi.

Emrah Köksal’ın akrabası Muhittin Ateş “ Halamın oğlu olan Emrah’ın cesedini arıyoruz. Jandarma Komanda su altı arama kurtarma timi de arama çalışmalarına katıldı. Hava soğuk olmasına rağmen iyi bir çalışma yapıyorlar. Emrah Köksal balık avlarken derenin karşısına geçmeye çalışırken akıntıya kapılıp kaybolmuş. O günden bu yana yapılan çalışmalardan sonuç alamadık. Bu günde Komandolar çalışma başlattı umudumuzu yitirmeyeceğiz” dedi.

Mahalle sakinlerinden Ayhan Bolel ise “14 gündür kayıp olan Emrah Köksal’ın cesedini arıyoruz. Bu güne kadar mahalle sakinleri, AFAD, Polis, AKUT ve Sahil Güvenlik çalışma yaptı. Şimdi de Jandarma Komando su altı arama kurtarma timi çalışıyor. İnşallah sonuç alırız” dedi.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.