Kaybolan eşini arıyor

Yatağan İlçesinde 3 çocuk annesi 38 yaşındaki  Serpil Kayar, evini terk etti. Serpil Kayar’ın Yatağan  Cumhuriyet Mahallesi 150. Sokak’taki evinden 6 Aralık 2014 Cumartesi günü  sabah 08.00 de eşinin işe gittiği...

Kaybolan eşini arıyor

Yatağan İlçesinde 3 çocuk annesi 38 yaşındaki  Serpil Kayar, evini terk etti. Serpil Kayar’ın Yatağan  Cumhuriyet Mahallesi 150. Sokak’taki evinden 6 Aralık 2014 Cumartesi günü  sabah 08.00 de eşinin işe gittiği çocuklarında uyuduğu saatte ayrıldığı öğrenildi.

Eşi eve dönmeyince onu aramaya başlayan İbrahim  Kayar; “ Eşim Bodrum’a yevmiye ile işe gidiyordu.  Cuma akşamı  ona ‘yarın tatil işe gitme çocuklarla ilgilen’ dedim o da işe gideceğini söyleyince küçük bir tartışma yaşadık.  Ortada başka bir  olumsuzluk olmadı.  Ancak  sabah ben erken saatlerde Turgut Mahallesine işe gittim, geldiğimde eşim evde yoktu.Çocuklar uyurken bavulunu alarak evden ayrılmış.  Hemen Polis’e bildirdim  şu ana kadar kendisinden bir haber alamadık.  Hayatından  endişe ediyorum  gören, bilen, tanıyan olursa  güvenlik gülerine ve 0536 915 7521 nolu telefona arayabilir. Haber veren ödüllendirilecektir.”dedi.

Bu haber toplam 54 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.