KAYAMAN’DAN ÖZDAĞ’A “GEÇMİŞ OLSUN” ZİYARETİ

Aralarında Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman’ın da bulunduğu 74 İl Başkanı, geçtiğimiz günlerde saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a ziyarette bulundu.Sinem KarakayaGeçtiğimiz...

KAYAMAN’DAN ÖZDAĞ’A “GEÇMİŞ OLSUN” ZİYARETİ

Aralarında Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman’ın da bulunduğu 74 İl Başkanı, geçtiğimiz günlerde saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a ziyarette bulundu.

Sinem Karakaya

Geçtiğimiz günlerde saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a, aralarında Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman’ın da bulunduğu 74 İl Başkanı geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Saldırıyı kınadıklarını söyleyen Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, “Sağlık ve ekonomik zorluklarla mücadele ettiğimiz şu günlerde, birilerinin çıkıp, kışkırtıcı söylemler ve tehditlerle, davaya müdahil olan savcıyı bile etki altında bırakma teşebbüsleri kabul edilemez. Bu hareketler demokrasi ve güven ihtiyacımızı arttırmakla ülkemize ve insanlığımıza zarar verdiği gibi bizleri de derin üzüntüye sevk etmektedir. Yüzyıllardır bu kadim coğrafya da din, dil, ırk, renk ayırmaksızın kardeşçe özgürce yaşadığımız bizlerin huzurunu kimse bozamayacaktır. Parti olarak Adalet, Hukuk ve Demokrasiden ayrılmayacağız. Gelecek Partisi İl Başkanları olarak saldırıya uğrayan Özdağ’ı evinde ziyaret ettik. Başkanımızın sağlık durumu iyidir. Sayın Özdağ,  Partililerimize Muğlalı hemşerilerimize ve basın emekçilerine selamlarını söylediler” dedi.

Bu haber toplam 1092 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.