Kayacık’tan”ALO 144” ziyareti

AK Parti Yatağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Toksöz’ün projeleri arasında bulunan ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların büyük beğenisini kazanan “144 Alo Veteriner Hattı” uygulaması ile ilgili olarak Muğla Veteriner...

Kayacık’tan”ALO 144” ziyareti

AK Parti Yatağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Toksöz’ün projeleri arasında bulunan ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların büyük beğenisini kazanan “144 Alo Veteriner Hattı” uygulaması ile ilgili olarak Muğla Veteriner Hekimler Odası Başkanı Yusuf Kayacık, Başkan Adayı Toksöz ile bir araya gelerek projelerin detayları hakkında bilgi alıp, değerlendirmelerde bulundu.

Veteriner Hekimlerin yasal hakları ve yapılacak uygulamaların oda üyeleri olan Veteriner Hekimlerin mağdur edilmemesi konusunda ki görüşlerini belirten Yusuf Kayacık’ın sorularını yanıtlayan AK Parti Yatağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Toksöz, “bizim amacımız öncelikle hayvancılıkla uğraşan halkımızın sorunlarını en aza indirmek ve onlara destek olmaktır. Bunu yaparken tabi ki mesleklerini icra eden Veteriner Hekim arkadaşlarımızın da haklarını korumak bizlerin görevi. Bu nedenle projemizi uygulamaya koymak için öncelikle ilçemizde hizmet veren tüm veteriner hekim arkadaşlarımızla sözleşme yaparak hizmet satın alacağız. Veterinerlik hizmetine ihtiyaç duyan vatandaşımız bizi arayarak kendi veterineri tercih edecek ve o veterineri gideceği hastaya biz yönlendireceğiz. Bu kapsamda her ay hangi arkadaşımız kaç hastaya hizmet vermişse belirlenen süre içerisinde, odanın belirlediği asgari ücret üzerinden hak ettikleri tutar belediyemiz tarafından kendilerine ödenecek. Vatandaşlarımızın Veteriner Hekimlerini tercih edebilme hakları olacak. Belediye bütçesinden bir kısım harcamayı hayvancılıkla geçimlerini sağlayan vatandaşlarımız için kullanmak bizim için lüks değil, gerekliliktir ve biz bunu hayata geçirirken, Veteriner Hekim arkadaşlarımızda tüm haklarını koruma altında tutacağız” dedi.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.