Kayacık’tan şok istifa !

Yusuf Kayacık Ak Parti’den istifa etti.Sinem KarakayaTürk Kızılay’ı Muğla Şube Başkanı görevinden alınan ve ardından Ak Parti’den de geçici olarak ihraç edilen Yusuf Kayacık, sosyal medya hesabından partiden istifa ettiğini...

Kayacık’tan şok istifa !

Yusuf Kayacık Ak Parti’den istifa etti.

Sinem Karakaya

Türk Kızılay’ı Muğla Şube Başkanı görevinden alınan ve ardından Ak Parti’den de geçici olarak ihraç edilen Yusuf Kayacık, sosyal medya hesabından partiden istifa ettiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya’yı sosyal medya hesabından eleştirmesi nedeniyle Türk Kızılay Muğla Şube Başkanı görevinden alınan ve ardından Ak Parti’den de geçici olarak ihraç edilen Yusuf Kayacık, sosyal medya hesabından partiden istifa ettiğini açıkladı.

Kayacık, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Mensubu olduğum AK Parti’den, gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum. Bundan sonraki süreçte de Liberal, Demokrat, Atatürkçü duruşumuzun devam edeceğini ve demokratik yarışa izin verilen her platformda Muğla'mızın menfaatleri için var gücümle çalışmayı sürdüreceğimi siz değerli dostlarımla paylaşmak istiyorum. Bu konuda daha geniş bilgilendirmeyi ilerleyen günlerde yapacağım.”

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.