Kayacık: Muğla’da tarih yazacağız

7 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimler öncesi çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiren Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Yusuf Kayacık katıldığı Ak Parti Menteşe İlçe Danışma Meclisi toplantısında partililere yaptığı...

Kayacık: Muğla’da tarih yazacağız

7 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimler öncesi çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiren Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Yusuf Kayacık katıldığı Ak Parti Menteşe İlçe Danışma Meclisi toplantısında partililere yaptığı konuşmasında; “Biz iddialı bir ekibiz Muğla’da tarih yazmak istiyoruz.  Muğla’da tarih nasıl yazılır? 7 Haziran’da iki milletvekili çıkartmak, 3 milletvekili çıkartmak, 4 milletvekili çıkartmak tarih yazmak değildir. Muğla’da tarih yazmak tam 44 yıldır süren ve bize okutulan CHP’li belediye tarihine son vererek, Muğla’yı iktidara taşıyarak yapılır.  Allah’ın izni ve sizlerin vereceği destekle 7 Haziran 2015 seçimlerinde bu kardeşinize verilecek yetki ile  2019 Yerel Seçimlerinde bunuda başarmak için sizlerden destek istiyorum.

Ben bunu tek başıma yapamam. Bunu İl başkanımızla, bunu ilçe başkanlarımızla, bunu teşkilatlarımızla bunu milletvekili aday adaylarımızla bunu mahalle başkanlarımızla ve Muğla’mızın tüm yerel köşe taşlarıyla, STK’larla hep beraber birlik içinde milletle kucaklaşarak başarabiliriz.’’ dedi.

Bu haber toplam 115 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.