Kayacık, görevden alınmasını değerlendirdi: “Siyasi bir karar”

Kızılay Muğla Şube Başkanlığı görevinden alınmasını siyasi bir karar olarak nitelendiren ve buna rağmen AK Parti’den istifa etmeyi düşünmediğini dile getiren Yusuf Kayacık, “Millet doğruyu görecek. Sırça köşklerde...

Kayacık, görevden alınmasını değerlendirdi:  “Siyasi bir karar”

Kızılay Muğla Şube Başkanlığı görevinden alınmasını siyasi bir karar olarak nitelendiren ve buna rağmen AK Parti’den istifa etmeyi düşünmediğini dile getiren Yusuf Kayacık, “Millet doğruyu görecek. Sırça köşklerde oturmakla, insanları küçük görmekle, bir kırmızı valizle gelerek, trilyoner olmakla siyasetçi olunmuyor. Siyasetçi olmak istiyorsanız, milletin içinde olmalısınız. Biz milletin içindeyiz çok şükür” dedi.

Haber Merkezi

Kızılay Genel Merkezi tarafından yönetim kuruluyla birlikte görevden alınması kamuoyunda yankı uyandıran Yusuf Kayacık, Menteşe’deki basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sürece ilişkin açıklamalarının yanı sıra, AK Parti’den istifasının gündemde olup olmadığı kendisine sorulan Yusuf Kayacık, görevden alınmasını siyasi bir karar olarak açıklarken, buna rağmen, istifayı düşünmediğini dile getirdi.

Kızılay’a geldikten sonra siyaset yapmadığını ve siyasi toplantılara katılmadığını da dile getiren Yusuf Kayacık, bu kararda etkili olduğuna inandığı siyasileri de hedef alarak, o siyasilere figüran benzetmesinde bulundu.

“KIRMIZI VALİZLE GELİP, TRİLYONER OLMAKLA SİYASETÇİ OLUNMUYOR”

Kayacık, “Bu süreçte her hangi bir siyasi yarışa girmedim ve kimseyi de eleştirmedim. Bir takım sahte sosyal medya hesaplar var. 3-5 günde bir benim resmim kullanılıyor. Burada yapılan şikayet, yerelden yapıldığı belli. Yerel siyasi aktör diyeceğim de aktörde değiller. Bunlar birer figüran. Siyasi güçleri yok. Ağa, babalarına dayanmışlar, üstelik siyasi tabanları yok. Millet her şey görüyor. Bugün beni Kızılay’da engelleyebilirsiniz. Ticaret Odası’nda nasıl engelleyeceksiniz? Yusuf Kayacık Ticaret Odası’nda icraatlarına devam edecek. Başka makamda elbet olacak. Millet doğruyu görecek. Sırça köşklerde oturmakla, insanları küçük görmekle, bir kırmızı valizle gelerek, trilyoner olmakla siyasetçi olunmuyor. Siyasetçi olmak istiyorsanız, milletin içinde olmalısınız. Biz milletin içindeyiz çok şükür. O yüzden her hangi bir istifa mekanizması düşünmüyorum” dedi.

“O KOLTUKLARDA ÇOK FAZLA OTURAMAZLAR”

Muğla adına üzüldüğünü ve sözünü ettiği siyasilerin Muğla adına yapılması gereken onca şey varken, gelip Kızılay’la uğraştığını savunan Yusuf Kayacık, “Sen git 10 sene önce başladığın Kale yolunu bitir. Bodrum’un su meselesini bir çöz. Akıllı kavşak meselesini çöz. Dalaman’daki, Sarıgerme’deki imar sorunlarını çöz. Dalaman Devlet Hastanesi’ni çöz. Datça Devlet Hastanesi’ne doktor bul. Sen git Acıpayam, Dalaman yolunu yap. Sen git Seydikemer’deki Karabel Tünelini bitir. Turizmin cennetinde 2 tane kruvaziyer limanımız yok, gemi yanaşamıyor. Kızılay’a varana kadar, senin yapacak çok şeyin var. O koltuklarda çok fazla oturamazlar. Bunun hesabı bir gün görülecek” diye konuştu.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.