Kavşakta çatlak oluştu

Yatağan ilçesinde Muğla Aydın Karayolu üzerinde yapıldığı günden bu yana tartışma konusu olan köprülü kavşakta oluşan çatlak vatandaşın tepkisini çekti.Yayalar için kullanışlı bir geçidin bulunmadığı kavşağı kullanan...

Kavşakta çatlak oluştu

Yatağan ilçesinde Muğla Aydın Karayolu üzerinde yapıldığı günden bu yana tartışma konusu olan köprülü kavşakta oluşan çatlak vatandaşın tepkisini çekti.

Yayalar için kullanışlı bir geçidin bulunmadığı kavşağı kullanan iki çocuk annesi kadın, mazgalı bulunmayan yaklaşık 2 metrelik çukura düştü ve göğüs bölgesindeki iki kaburgasında çatlak meydana geldi.

Olay geçtiğimiz Cumartesi günü akşam saatlerinde Muğla’nın Yatağan ilçesinde Muğla-Aydın karayolu üzerindeki Yatağan Köprülü Kavşağı’nda meydana geldi. Yatağan’a bağlı Şeref Köyü’nde oturan 2 çocuk annesi 36 yaşındaki Sultan Özler Hacıyakası mevkiinde oturan abisinin evine gitmek için kavşakta indi ve yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada yolda yürüyen Sultan Özler su tahliye kanalı olarak açılan ancak açık bırakılan 2 metrelik çukura düştü. Bir anda kendini boşlukta bulan 2 çocuk annesi kadın can havliyle çukurdan çıkmayı başardı ve abisinden yardım istedi. Yatağan Devlet Hastanesi’nde muayene edilen Özler’in göğüs bölgesindeki iki kaburga kemiğinde çatlak olduğu tespit edildi.

Tedavisi devam eden Özler olay yerinde düştüğü çukuru göstermek istedi, ancak yolu kaplayan yağmur sularını tahliye edilmesi için yapılan su kanalı yağmur nedeniyle tamamen kapandığı için tehlike saçmaya devam ediyordu. Üzeri tamamen suyla kaplı çukurun araç sürücüleri içinde çok büyük tehlike oluşturduğunu belirten Sultan Özler, “bu çukura eğer ki bir çocuk düşmüş olsaydı şu anda hayatta olmazdı. Hele ki bu şekilde su dolu 2 metrelik bir çukurda ben bile boğulabilirim. Umarım bir an evvel yetkililer bir çözüm bulur, kimsenin canı yanmaz” diye konuştu.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.