Kavaklıdere’de üstyapı çalışmaları sürüyor

Kavaklıdere Mahallesi Atatürk caddesi üzerine 7 bin metrekare kilitli parke döşeniyor. Altyapı çalışmaları esnasında bozulan, Çamklıbel ve Çatak mahalle sakinlerinin geçiş yolu üzerinde bulunan Atatürk Caddesi üzerinde eski...

Kavaklıdere’de üstyapı çalışmaları sürüyor

Kavaklıdere Mahallesi Atatürk caddesi üzerine 7 bin metrekare kilitli parke döşeniyor. Altyapı çalışmaları esnasında bozulan, Çamklıbel ve Çatak mahalle sakinlerinin geçiş yolu üzerinde bulunan Atatürk Caddesi üzerinde eski parke taşları yerine yenileri döşeniyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, “İlçemiz Menteşe Mahallemizin girişi konumunda olan Menteşe Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın yanında Çamlıbel ve Çatak Mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın yoğun bir şekilde kullandığı Menteşe Atatürk Caddemizde 7 bin m2’lik kilitli parke taşı döşeme çalışmamız tamamlandı. Menteşe Mahallemizde geçtiğimiz yıllarda pek çok İl Merkezinde bile olmayan elektriklerin yer altına alma çalışmaları ile kanalizasyon çalışmalarının yapılması esnasında bozulan Atatürk Caddesinde bulunan kilitli parke taşları ile kaldırım taşlarının eskileri sökülerek yeniden düzenlendi” dedi.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.