Kavaklıdere’de tapu sevinci

Kavaklıdere ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 260 konut kur’a çekimi sonucu sahiplerine teslim edildi. İlçede yeni çalışmaların yapılacağı da bildirildi.Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından...

Kavaklıdere’de tapu sevinci

Kavaklıdere ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 260 konut kur’a çekimi sonucu sahiplerine teslim edildi. İlçede yeni çalışmaların yapılacağı da bildirildi.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde 2. Etap TOKİ konuları tamamlanarak hak sahiplerine dağıtıldı. Kavaklıdere Belediye düğün salonunda noter huzurunda yapılan kura çekimi sonunda TOKİ tarafından Kavaklıdere ilçe merkezinde yapılan 2. Etap ile ve Çayboyu mahallesinde yapılan 1. Etap TOKİ projeleri ile toplamda 260 konut hak sahipleriyle buluştu.

Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, kura çekimi töreninde yaptığı konuşmada, “Muğla’nın en küçük ilçesi olan Kavaklıdere’de 3 adet TOKİ projesini başarı ile tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni bir yatırım olacak olan Menteşe Mahallesi TOKİ konutlarının proje çalışmaları tamamlanmak üzere. Bunun yanında Kavaklıdere merkezimizde kura çekimleri yapılan TOKİ Konutlarımızda 170 adet fazla, Çayboyu TOKİ konutlarında 72 Adet fazla talep oldu. Bu talepler doğrultusunda yeni TOKİ projeleri için çalışmalara başlayacağız” dedi.

Kavaklıdere Merkez ve Çayboyu Mahallelerinde inşaatları Mart 2014 tarihinde başlanılan ve bir yıl tamamlanmadan yapılan toplam 260 TOKİ konutu 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki tipte yapılırken, 2+1 konutların aylık taksitleri 335 TL’den, 3+1 konutların aylık taksitleri 607 TL’den başlıyor.

Bu haber toplam 136 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.