Kavaklıdere’de orman yangını

Kavaklıdere ilçesinde TOKİ konutları yakınında çıkan orman yangını korkuttu. Yangın hızlı müdahale sonucu büyümeden ve yerleşim birimlerini tehdit etmeden kontrol altına alındı.Kavaklıdere ilçesinde çıkan orman yangını...

Kavaklıdere’de orman yangını

Kavaklıdere ilçesinde TOKİ konutları yakınında çıkan orman yangını korkuttu. Yangın hızlı müdahale sonucu büyümeden ve yerleşim birimlerini tehdit etmeden kontrol altına alındı.

Kavaklıdere ilçesinde çıkan orman yangını korkulu saatler yaşattı. Yerleşim birimlerine yakın bir alanda çıkan orman yangınını orman yangın ekiplerinin kısa sürede müdahale etmesi alevlerin konutlara ulaşmasını engelledi.

Kavaklıdere TOKİ konutlarına yakın bir alanda çıkış nedeni belirlenemeyen yangın, rüzgârın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek yerleşim birimlerini tehdit etmeye başladı. Kısa sürede yangın mahalline gelen ekipler öncelikli olarak TOKİ konutlarının bulunduğu alanda önlem aldı. Kavalıkdere Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı arazöz ve çok sayıda yangın işçisi katılırken, hava destekli iki adet yangın söndürme helikopteri de havadan destek verdi.

Kısa sürede kontrol altına alınan orman yangını yerleşim birimlerine sıçramadan kontrol altına alındı.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.