Kavaklıdere’de muhalefet dayanışması

10 Ağustos Pazar günü (yarın) yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları bütün Muğla genelinde olduğu gibi Kavaklıdere ilçesinde de devam etti.  Kavaklıdere ilçesinde muhalefet partileri dayanışma içerisinde...

Kavaklıdere’de muhalefet dayanışması

10 Ağustos Pazar günü (yarın) yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları bütün Muğla genelinde olduğu gibi Kavaklıdere ilçesinde de devam etti.  Kavaklıdere ilçesinde muhalefet partileri dayanışma içerisinde ilçeye bağlı mahallelerde gece gündüz çalışma yaparak Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na oy istediler.

Kavaklıdere’deki seçim çalışmalarına 20 ve 21’inci dönem DSP’den Muğla Milletvekili olan Fikret Uzunhasan da katılarak destek verdi.  Uzunhasan ve CHP İlçe Başkanı Zafer Akkaş ve MHP İlçe Başkanı Ümit Alper, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleriyle birlikte  Menteşe, Çamlıbel ve Çatak mahallelerine giderek burada bire bir kahve toplantıları yaparak bu seçimlerin ne kadar önemli olduğunu seçmenlere anlattılar.

Vatandaşlar tarafından ilgi ve sevgi ile karşılanan Eski Milletvekili Fikret Uzunhasan;  Cumhurbaşkanlığı seçimlerin önemine vurgu yaparken; “Tayyip bey ben tek adayım benim dediğim olacak diyor. Diğer aday  Ekmeleddin İhsanoğlu ise ben partiler üstü ve tarafsız bir Cumhurbaşkanlığı yapacağım diyor. Onun için burada tercihinizi ve oylarınızı ona göre kullanın Ekmeleddin İhsanoğlun’a oylarınızı veriniz.”dedi.

Kavaklıdere ki muhalefet partileri tam bir uyum ve dayanışma içerisinde çalışmalarını sürdürdüğünü belirten MHP İlçe Başkanı Ümit Alper ise; ” Ülkemizde artık hukuk diye bir şey yoktur. Ülkemiz daha kötüye gitmektedir. Bu nedenle 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri bir fırsattır. Tayyip Erdoğan’ın tek adam ve diktatörlüğüne bu yapılacak olan seçimlerde dur dememiz gerektiğine inanıyorum. “dedi.

Bu haber toplam 113 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.