Kavaklıdere’de COVİD-19 denetimi

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde Kaymakam Birkan Tatlısöz ve Belediye Başkanı Mehmet Demir, esnaflara ziyarette bulunarak, maske kullanımı ve hijyen kuralları konusunda uyarıda bulundu.Mustafa AktaşÜlke genelinde Coronavirüs...

Kavaklıdere’de COVİD-19 denetimi

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde Kaymakam Birkan Tatlısöz ve Belediye Başkanı Mehmet Demir, esnaflara ziyarette bulunarak, maske kullanımı ve hijyen kuralları konusunda uyarıda bulundu.

Mustafa Aktaş

Ülke genelinde Coronavirüs salgınının tekrar artış göstermesiyle birlikte denetimler arttırıldı. Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde Kaymakam Birkan Tatlısöz ve Belediye Başkanı Mehmet Demir, esnaflara ve vatandaşlara maske kullanımı ve hijyen kuralları konusunda uyarılarda bulundu.

Maske kullanımının önemine dikkat çeken Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, “İçişleri Bakanlığımız genelgesi doğrultusunda,  Kaymakamımız Birkan Tatlısöz ile birlikte ilçemizdeki işyerleri de Covid-19 denetimlerinde bulunarak, esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza Maske kullanımı, mesafe ve hijyen konularında yapılması gerekenler bir kez daha hatırlatıldı” dedi.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.