KAVAKLIDERE YANIYOR

Kavaklıdere’de çıkan yangın kısa sürede büyüdü ve kontrol altına alınmakta güçlük çekiliyor. Nebiler ve Harmanbelen Mahallelerinin ardından Menteşe Mahallesi de tahliye ediliyor. Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait 14 arazöz...

KAVAKLIDERE YANIYOR

Kavaklıdere’de çıkan yangın kısa sürede büyüdü ve kontrol altına alınmakta güçlük çekiliyor. Nebiler ve Harmanbelen Mahallelerinin ardından Menteşe Mahallesi de tahliye ediliyor. Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait 14 arazöz ve su tankeri, 6 dozer ve treyler, 8 teknik personel, 4 orman muhafaza memuru, 57 yangın söndürme işçisi, belediye araçları ve vatandaşlar canla başla mücadele veriyor.

Öte yandan CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, yangın bölgesine giderek, çalışmalara destek verdi.

Bahattin Gümüş, “Yangın maalesef artarak devam ediyor. Gerek bölge halkı gerekse ekipler tüm gücüyle seferber olmuş durumda. Belediyemizin acil durum ekipleri şantiyede teyakkuz halinde. Coğrafi koşullar ve rüzgar nedeniyle havadan yapılacak müdahaleye ihtiyaç var” dedi.

Bu haber toplam 128 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.