Kavaklıdere heyeti Polonya’dan döndü

Avrupa Biriliği(AB) hibeli Hayat Boyu Öğrenme /Comenius Programları (LLP) projesi kapsamında Polonya’ya giden heyet, bir haftalık gezinin ardından yurda döndü.Geçtiğimiz hafta Avrupa Birliği Bakanlığı - Avrupa Birliği Eğitim...

Kavaklıdere heyeti Polonya’dan döndü

Avrupa Biriliği(AB) hibeli Hayat Boyu Öğrenme /Comenius Programları (LLP) projesi kapsamında Polonya’ya giden heyet, bir haftalık gezinin ardından yurda döndü.

Geçtiğimiz hafta Avrupa Birliği Bakanlığı - Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı’nca yürütülmekte olan Hayat Boyu Öğrenme /Comenius Programları (LLP) kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Kavaklıdere Belediyesi’nin de yerel ortağı olduğu 2012-1-PL COM13-28545-2 numaralı “Enviromentel Education-The Gate for Healty Lives” Comenius Bölgesel Ortaklık Projesi ile ilgili Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Polonya gezisine giden ve İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyer, Kavaklıdere İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Cazağ, Cumhuriyet İlkokul Müdürü Serdar Mürtezaoğlu, çevirmen Ayşegül Kıvrak ve Koordinatör Sevinç Yakıt’tan oluşan 6 kişilik heyet günü yurda döndü.

Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyer “Heyetimiz proje kapsamında 2 ay önce ilçemizi ziyaret eden Polonya heyeti tarafından karşılandı. Heyetimiz Trzebinia Belediye Başkanını da ziyaret ederek yöremize özgü hediyelerini sundu. Trzebinia Belediye Başkanı da heyetimize belediye ve kentlerine özgü hediyeler verdi. Daha sonra proje kapsamında Polonya’nın Trzebinia , Karakov ve Varşova kentlerinde eğitim ve çevre konularında inceleme, araştırma ve bilgi paylaşımında bulunan heyet gezi boyunca yemeklerini, kültürlerini,

sanayi bölgelerini, müzelerini ve katı atık tesislerini görme ve inceleme fırsatı bulduk. Bu ziyaretler karşılıklı olarak devam edecek. Gayet faydalı bir gezi olduğunu düşünüyorum” dedi.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.