Kavaklıdere Doğalgaza Kavuştu

Muğla’nın en küçük ve en yüksek rakımlı ilçesi olan Kavaklıdere doğalgaza kavuştu. İlk aboneliği belediye oldu. Önümüzdeki günlerde düzenlenecek törenle açılışı da yapılacak.MUSTAFA AKTAŞMuğla’nın Kavaklıdere...

Kavaklıdere Doğalgaza Kavuştu

Muğla’nın en küçük ve en yüksek rakımlı ilçesi olan Kavaklıdere doğalgaza kavuştu. İlk aboneliği belediye oldu. Önümüzdeki günlerde düzenlenecek törenle açılışı da yapılacak.

MUSTAFA AKTAŞ

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesi doğalgaza kavuştu. İlk aboneliği olan Kavaklıdere Belediyesi, ilerleyen günlerde törenle açılış yapacak.

İlçeye doğalgaz gelmesinin kendilerine çok memnun ettiğini hatta Kavaklıdere’ye doğalgaz gelecek dediğimizde bunu inanmayanlar olduğunu belirten Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, gazetemize şunları söyledi:

“Doğalgaz İlçemize geldi kullanmaya başladık çok rahat bir yakıt. Şu anda şehir merkezi kullanmaya başladı. İlçemiz girişine yapılan depoya taşımalı olarak geliyor tanklardan servis ediliyor. Taşımalı olmasına rağmen diğer kullanıcılarla aynı fiyata yakıyoruz. Şu ana kadar, İlçenin yüzde 60’şına gelmesine rağmen  yüzde 80 kullanılmaya başladı.  Çünkü asıl kullanıcı olan özellikle kurumlar İlçe merkezinde. Akmercan doğalgaz firması İlçeye ofisini açarak tam teşekküllü hizmet vermeye başladı.  İlk aboneliği de belediyemiz oldu. Merkez tamamlandıktan sonra Menteşe Mahallesi ve Çayboyu Mahallesine doğalgaz verilecek. Ben bu konuda emeği geçen katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum.”

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.